(P)Reduceri de pana la 65% pentru slabire inteligenta

Kudika
2 Decembrie 2009

Suntem in luna decembrie si este normal sa ne zboare gandul la sarbatorile de iarna si la cum vom arata la petrecerea de Craciun sau de Anul Nou. PerfectContur vine in intampinarea doamnelor si domnisoarelor ajutandu-le sa-si remodeleze silueta... burta sau gambele!

Suntem in luna decembrie si este normal sa ne zboare gandul la sarbatorile de iarna si la cum vom arata la petrecerea de Craciun sau de Anul Nou. Perfect Contur vine in intampinarea doamnelor si domnisoarelor ajutandu-le sa-si remodeleze silueta….. burta sau gambele!

Sigur nu veti rezista tentatiei si veti cere neaparat tratamentul de rejuvenare faciala cu IPL, care va poate intineri cu cel putin 5 ani in 3 saptamani. Si pentru ca totul sa fie mai usor, am ajustat preturile cu pana la 60%

Oferta decembrie 2009

- 10 sedinte vacuum/anticelulita-ULTRAFIT (15’)- 180 RON
- 5 sedinte DERMOCELL-vacuumare transdermica- 90 RON
- 10 sedinte electrostimulare (45’)+10 fast slim(15’) bonus- 80 RON
- 10 sedinte fast slim (15’)- 55 RON
- 5 vacuum ULTRAFIT+5 endermologie DERMOCELL- pret nou- 150 RON
- 5 electrostimulare+2 impachetari extraforte “Paprika”+5 vacuum ULTRAFIT- 140RON
- 5 presso slim+5 vacuum- 80 RON

Electrostimularea asigura efecte precum slabire generala, tratamente impotriva celulitei, inductie limfatica, fermitatea bustului si tonus muscular.

Beneficiile tratamentelor cu vacuum Ultrafit si Dermocell/endermologie sunt de slabire/impotriva obezitatii si anticelulitic. Daca se efectueaza intr-un mod regulat, terapiile cu vacuum sau Dermocell conduc la eliminarea depozitelor de grasime si la eliminarea retentiei de apa. In plus, se stimuleaza schimburile celulare restabilindu-se fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Masajul vacuumatic este cea mai acceptata si studiata metoda pentru tratamentul direct al celulitei si obezitatii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri