In zilele noastre internetul a devenit un fel de mall universal unde gasesti orice doresti la orice ora din zi si din noapte. Iar cand vine vorba de frumusete, acesta ne poate usura considerabil munca punandu-ne la dispozitie toate produsele existente pe piata la o distanta de un click. Iar daca pana nu demult mai puteam folosi drept scuza pentru a merge in magazine faptul ca pana nu incerci nu stii, acum internetul se ocupa si de asta. Zilele in care trebuia sa pierdem timpul in fata oglinzilor din magazine incercand diferite nuante de ruj sau fard s-au terminat.

Machiajul cu textură lucioasă: de la ochi, pe buze și pomeți

Site-ul Daily Makeover, ce aduna peste 40 de branduri cosmetice care de care mai cunoscute, a lansat de curand o versiune imbunatatita a unei aplicatii mai vechi ce le permite vizitatoarelor sa incerce diferite cosmetice. Studioul de cosmetica Daily Makeover pune la dispozitia utilizatoarelor o multitudine de produse cosmetice ce asteapta sa fie incercate dar si diferite coafuri sau chiar bijuterii. Pentru a se putea bucura de aplicatie acestea nu trebuie decat sa isi creeze un cont (accesul e gratuit) si sa incarce o poza cu ele pe care vor incerca produsele. Dintre marcile mari de cosmetice disponibile enumeram Dior, Lancome, Armani sau Shu Uemura insa nici coafurile nu se lasa mai prejos vizitatoarele avand oportunitatea de a vedea cum ar arata cu o coafura a la Jennifer Aniston sau Audrey Tautou. Iar daca asta nu e indeajuns de amuzant, aplicatia ofera si posibilitatea de a incerca si coafurile dezastru ale vedetelor.

In cateva secunde poti incerca cam toate nuantele de fond de ten existente pe piata, poti experimenta cu cele mai nebunesti culori si combinatii si iti poti schimba complet coafura si culoarea parului. Intr-adevar aplicatia are limitarile ei, aplicarea machiajului cu propria mana fiind, la urma urmei, mai conclusiva. Insa oferta variata compenseaza cu succes pentru aceasta deficienta.

In plus, salonul cosmetic virtual foloseste o tehnologie avansata ce identifica aproximativ 68 de puncte de pe fata astfel incat utilizatoarele pot lucra cu usurinta ocupandu-se de fiecare detaliu al fetei. „Aplicatie presupune multa matematica” a declarat Paul Krygowski, vicepresedintele Daily Makeover pentru cotidianul american NY Times. Acesta a mai enumerat imbunatatirile facute vechii aplicatii: o fereastra de „inainte/dupa”, posibilitatea de a ajusta grosimea liniei in cazul dermatografelor, posibilitatea de a crea umbre in machiaj dar si o colectie de mii de coafuri.

Practic: Machiaj diafan inspirat de Adele
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: