Setari Cookie-uri

Studio de cosmetica virtual

In zilele noastre internetul a devenit un fel de mall universal unde gasesti orice doresti la orice ora din zi si din noapte. Iar cand vine vorba de frumusete, acesta ne poate usura considerabil munca punandu-ne la dispozitie toate produsele existente pe piata la o distanta de un click. Iar daca pana nu demult mai puteam folosi drept scuza pentru a merge in magazine faptul ca pana nu incerci nu stii, acum internetul se ocupa si de asta. Zilele in care trebuia sa pierdem timpul in fata oglinzilor din magazine incercand diferite nuante de ruj sau fard s-au terminat.

Ramane de vazut insa daca versiune digitala a aplicarii machiajului se va dovedi la inaltimea asteptarilor. Studioul virtual ne poate oferi o experienta foarte amuzanta insa e greu de spus daca poate inlocui experienta live. Expertii in cosmetica considera ca nu deoarece site-ul nu poate acomoda diferitele tipuri de ten sau texturile diferite ale produselor, experienta aplicarii cu propria mana sau senzatia pe care o avem cand purtam un anumit produs. E usor sa aplici rujul sau fardul cu un singur click insa atunci cand trebuie sa o faci cu mana ta rezultatul ar putea fi diferit. Se stie doar ca succesul unui machiaj depinde foarte mult de experienta celui care il aplica.

Insa cine are timpul necesar pentru a cauta si a incerca toate produsele in discutie intr-un magazin specializat? Cu ajutorul aplicatiei Daily Makeover iti poti face o idee asupra produselor ce te avantajeaza. In plus, fie ca doresti un stil casual, fie ca preferi un look glamour, cu siguranta te vei distra incercand produsele disponibile. Iar cand vine vorba de coafurile celebre, risti sa devii dependenta.

Site-ul iti ofera posibilitatea sa si cumperi produsele incercate insa, ca si intr-un magazin, testarea nu costa. In plus, aici nu se va uita urat la tine personalul magazinului atunci cand vei pleca fara sa cumperi nimic. Adevaratul amuzament nu rezulta din achizitionarea ci mai degraba din incercarea produselor. Iar daca ai indeajuns de mult curaj poti posta imaginea rezultata pe site unde va fi vazuta si comparata cu pozele „cosmetizate” ale altor utilizatoare. Pana una alta, aplicatia Daily Makeover se dovedeste a fi o modalitate foarte agreabila de a pierde timpul pe internet.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.