Setari Cookie-uri

Pasi in pregatirea de Revelion

Anul Nou e la o aruncatura de bat, prin urmare ne pregatim cu totii pentru cea mai mare petrecere a anului. Iar cel mai bun mod de a incepe noul an este, bineinteles, in plina forma. Doar nu degeaba se spune ca starea ta la trecerea dintre ani va fi starea ce te va reprezenta pentru tot restul anului.

3. Nu uita sa te ocupi si de ingrijirea parului. Daca ai varfurile despicate sau doresti un look nou nu lasa pe ultimul moment aceasta problema. Sfatul nostru este sa nu incerci totusi schimbari dramatice (legate de culoare sau tunsoare) chiar inainte de Revelion. Motivul e lesne de inteles: sunt sanse sa iasa foarte bine si atunci ii vei uimi pe toti insa daca experimentul tau devine un dezastru vizual atunci vei avea foarte multe fotografii care sa iti amintesca de el. Acesta este un risc de care trebuie sa fii constienta.

Program de infrumusetare“Ziua 0”

1. Incepe-ti ultima zi din an cu o baie relaxanta care sa iti induca dispozitia necesara. Cuvantul de ordine al zilei e sexy. La urma urmei acesta este efectul pe care doresti sa il obtii iar atitudinea ta e data de felul in care te simti. Te simti sexy atunci vei emana senzualitate.

2. Aranjeaza-ti unghiutele pentru petrecere. Atat mainile cat si picioarele trebuie sa arate impecabil. Stim ca unghiile de la picioare vor fi ascunse in pantofi insa acesta nu este un motiv sa nu le acorzi atentia necesara. Cand te ocupi de manichiura trebuie sa ai in minte urmatorul aspect: unghiile trebuie sa fie de aceeasi lungime pentru a fi frumoase. In cazul in care te-ai trezit cu o unghie rupta inlocuieste-o cu una falsa taiata la lungimea potrivita.

Petrecerea de Revelion e un moment bun sa folosesti o oja care sa atraga atentia spre mainile tale. Poti alege culori puternice (rosu, mov, visiniu, chiar negru) sau culori metalice (argintiu, auriu etc.). Aplica doua straturi de oja si las-o sa se usuce cum trebuie.

3. Nu uita de sprancene. Fara o pensare corecta machiajul tau va fi stricat. Fie ca recurgi la ajutorul profesionistilor, fie ca te ocupi cu manuta ta, firele rebele trebuie sa dispara iar linia strancenelor trebuie sa fie foarte bine definita. Retine ca anul acesta se poarta sprancenele groase asa ca nu le subtia exagerat in incercarea de a mari ochii si a lumina fata.

4. La capitolul machiaj sunt multe de spus. Avand in vedere ca vorbim despre un machiaj de seara ai de ales intre a accentua ochii sau buzele. Poti opta pentru un look sofisticat si misterios in care ochii sunt puternic accentuati sau pentru un look clasic in care toate privirile se vor indrepta spre buzele apetisante. Ambele look-uri sunt la moda in acest an.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.