Setari Cookie-uri

Pasi in pregatirea de Revelion

Anul Nou e la o aruncatura de bat, prin urmare ne pregatim cu totii pentru cea mai mare petrecere a anului. Iar cel mai bun mod de a incepe noul an este, bineinteles, in plina forma. Doar nu degeaba se spune ca starea ta la trecerea dintre ani va fi starea ce te va reprezenta pentru tot restul anului.

Look sofisticat

Pentru a obtine un look sofisticat trebuie sa pui accentul pe ochi. Iti recomandam sa alegi fie culori iluminatoare tip auriu moale, bronz, piersica fie culori inchise (albastru, negru, verde, violet).

Pentru a obtine acest look cu ajutorul culorilor iluminatoare foloseste un creion dermatograf maro pentru a trasa o linie groasa urmarind genele si intinde culoarea cu ajutorul unui betisor de urechi. Acopera apoi dermatograful cu fardul in nuanta aleasa, folosind o nuanta mai inchisa a aceleiasi culori pentru pliul pleoapei. Indiferent de culoarea folosita pentru machiaj, aplica putin auriu in coltul interior al ochiului pentru a lumina fata.

Secretul acestui machiaj consta insa in gene. Pentru a obtine efectul scontat ai nevoie de gene false. Foloseste cateva fascicule de gene false pe care sa le aplici in coltul exterior al ochiului. Aplica apoi rimel din belsug. Vei obtine un efect glamour-dramatic. Foloseste un blush din aceeasi gama cromatica pentru a evidentia obrajii. Pentru buze alege un gloss discret care sa complimenteze restul machiajului.

Mai poti opta si pentru un machiaj tip “smoky eyes”in care ochii sunt machiati in culori puternice (negru, verde, violet, etc.) amintind de o vampa gotica.

Look clasic

Iarna aceasta a revenit in atentia publicului look-ul clasic. Datorita unor designeri precum Gucci sau Valentino si a unor vedete hollywood-iene precum Scarlett Johansson sau Keira Knightley, buzele evidentiate prin culori tari, amintind de stilul faimoasei Marilyn Monroe, sunt din nou in prim plan.

Secretul acestui look e sa pastrezi machiajul fetei cat mai simplu si mai natural. Acopera pleoapele cu putin fard intr-o culoare naturala si foloseste putin blush intr-o nuanta asemanatoare.

Pentru buze ai nevoie de un ruj intr-o nuanta puternica (rosu aprins, rosu teracota, bordeux, caramiziu, visiniu, fuchsia) si de un creion de buze in aceeasi nuanta. Contureaza buzele si umple-le cu ajutorul creionului pentru ca rujul sa adere mai bine. Dupa ce ai desenat buzele cu creion fixeaza-l cu putina pudra si aplica rujul cu ajutorul unei pensule.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.