Setari Cookie-uri

Ingrijrea fetei in functie de ten

Ingrijirea tenului este foarte importanta pentru a avea un chip sanatos in fiecare zi. Insa, pentru rezultate pozitive vizibile, trebuie sa tinem cont intotdeauna de tipul de ten. Inainte de a cumpara o crema sau o lotiune, e necesar sa verificam daca se potriveste tipului de ten pe care-l avem. Altfel, utilizarea acesteia nu va avea efectul dorit, cauzand chiar alergii.

Tenul mixt
Reprezinta o combinatie intre cele doua tipuri de ten, gras si uscat. Porii sunt dilatati, zona T prezinta o secretie grasa, restul tenului avand un aspect uscat, deshidratat. Pentru ingrijirea lui se vor folosi produse specifice fiecarei zone afectate. Pentru rezultate optime, se recomanda produse din aceeasi gama. Nu sunt indicate produsele astringente in exces.
Curatarea naturista a tenului mixt se poate face cu lotiuni pe baza de plante: tei, musetel sau cu o masca realizata dintr-un morcov ras si doua linguri de smantana. Dupa 20 de minute se va indeparta cu apa calduta.
Pentru tenul mixt cu tendinta de ingrasare: crema bio cu ovaz si brusture. Este o crema fara conervanti, coloranti sau vaselina. Pote fi si o excelenta baza de machiaj. Disponibila in magazinele Ardes Cosmetici la pretul de 69.30 lei.
Masca pentru ten mixt de la Pevonia Botanica; contine ulei de morcov, mar verde, piersica si alte ingrediente principale care decongestioneaza si hidrateaza pielea. Pret 129 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.