(P)A New 35 plus... o privire luminoasa?

E iarna si ai peste 35 de ani ů hmm, pielea din jurul ochilor pare ca-si pierde din vitalitate pe zi ce trece. Degeaba eviti privitul in oglinda la ôlumina de ziö, ochisorii tai incep sa-si arate varsta. E firesc, nu ti se intampla doar tie! Si asta pentru ca, nu mai e nici un secret, pielea din jurul ochilor este cea mai subtire din tot corpul si implicit cea mai sensibila la agresiunea factorilor externi.

E iarna si ai peste 35 de ani … hmm, pielea din jurul ochilor pare ca-si pierde din vitalitate pe zi ce trece.

Degeaba eviti privitul in oglinda la “lumina de zi”, ochisorii tai incep sa-si arate varsta. E firesc, nu ti se intampla doar tie! Si asta pentru ca, nu mai e nici un secret, pielea din jurul ochilor este cea mai subtire din tot corpul si implicit cea mai sensibila la agresiunea factorilor externi.

O data cu inaintarea in varsta, si mai ales peste 35 de ani, semnele imbatrinirii ochilor incep sa devina vizibile si din ce in ce mai dificil de “camuflat”. Nu mai este atat de simplu sa te simti “ca noua” dupa doar cateva ore de somn, pentru ca si oboseala lasa mai multe semne ca pana acum. Lupta cu cearcanele a devenit din ce in ce mai apriga, motiv pentru care nemultumirea fata de aspectul tenului tau s-a acutizat. Acesta este si motivul pentru care 35 plus inseamna pentru foarte multe dintre noi, momentul in care incepem sa ne gandim pentru prima oara cu seriozitate la “ce-ar fi sa incerc un botox?”

35 plus este momentul in care iti dai seama ca nu mai esti multumita de efectul si performanta produselor cosmetice pe care le foloseai, si astfel ajungi sa te intrebi daca iti permiti sau nu luxul unui tratament profesional, intr-o clinica specializata de infrumusetare.

Asadar, cum reusesti la 35 plus sa redai prospetimea si luminozitatea privirii tale? Nu poti merge zilnic la clinica de infrumusetare, pentru ca nu-i asa, vrei sa ai zilnic o privire luminoasa, lipsita de umbra cearcanelor!

Tocmai de aceea ne-am decis sa-ti prezentam o alternativa la clinica de infrumusetare – un produs care este mai mult decat o crema, este un tratament - tratamentul pentru ochi Anew Reversalist de la Avon.
Cum Anew Reversalist este un tratament si nu o crema obisnuita, ne promite luxul beneficiilor si performantelor apropiate de tratamentele profesionale. Si nu e doar o promisiune - Anew Reversalist pentru ochi este primul tratament care are incorporata tehnologia Activinol Eye importiva cearcanelor. Tehnologia fost special creata pentru a stimula procesul de regenerare a pielii si pentru intinerirea vizibila în timp a zonei din jurul ochilor.


Kudika
10 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri