Setari Cookie-uri

6 Produse inutile

Piata e plina de produse ce promit sa te scape de cateva probleme care de care mai spinoase. Minunile in sticlute sunt frumos ambalate, puse in recipiente din ce in ce mai mici si vandute la preturi destul de piperate. Adesea insa, rezultatele acestora nu de ridica la nivelul asteptarilor. Genele nu devin instant incredibil de lungi, celulita nu dispare, parul nu se regenereaza.

5. Crema de gat

Crema de gat poate fi inlocuita la fel de bine cu produsele pe care le folosesti pentru fata, si anume o lotiune de curatare care sa indeparteze produsele cosmetice si alte reziduuri si o crema hidratanta. De asemenea, pentru a ajuta pielea sa faca fata imbatranirii se recomanda si o crema pe baza de retinol folosita zilnic.

Mai exista un produs de ingrijre a carui utilitate e puternic dezbatuta:

6. Cremele anticearcan

Aceste produse sustin ca indeparteaza cearcanele folosind vitamina K, o substanta ce intervine in procesul de coagulare a sangelui incurajand circulatia acestuia prin capilarele fine de sub ochi. Exista insa o serie de experti ce sustin ca aceasta vitamina nu se absoarbe la nivelul pielii ci doar intestinal. Vitamina K se gaseste in produse lactate, in carne de porc, ficat de porc, galbenus de ou etc. Prin urmare aceste creme pot intr-adevar netezi suprafata pielii de sub ochi insa nu te pot scapa de cearcane.

Pe de alta parte, exista persoane ce sustin ca aceste creme si-au facut efectul, cel putin in cazul lor.

Prin urmare, tratamentul cearcanelor este unul problematic. Se recomanda in primul rand o dieta ce aduce aportul necesar de vitamina K, respectarea programului de somn de 8 ore incepand de la ora 22, reducerea nivelului de sare, detoxifierea organismului si hidratare adecvata.

Personal trebuie sa recunosc ca nu am observant schimbari in urma utilizarii a diferite creme anticearcan, a cremelor anticelulitice si a tonerului. Imi confera o senzatie de bine si sentimentul ca macar am incercat insa doar atat. Cat despre masca de picioare am preferat retetele naturiste combinate cu un masaj serios. Efectul e garantat. Care e parerea voastra despre aceste produse? V-au ajutat sa scapati de problemele carora le sunt adresate?

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.