Setari Cookie-uri

Coafuri de sezon

Felul in care ne aranjam spune foarte multe despre noi. Pe langa machiaj, accesorii si vestimentatie, parul are si el o importanta majora in a vorbi despre infatisarea noastra. In functie de lungimea parului si de personalitate, putem alege sa ne reinventam in fiecare zi construindu-ne un look nou si atragator. De cate ori, fiind pe strada, nu ti s-a intamplat sa intorci capul dupa o femeie frumoasa, care a stiut sa isi etaleze nu doar o silueta de invidiat, ci si un par superb, coafat impecabil?


Toamna
, coafurile cu volum sunt perfecte pentru intalnirile romantice. Parul cu aspect ravasit si cu un volum bine studiat la radacina parului, cu siguranta, va fi admirat.

In materie de tunsori, inca se mai poarta bretonul drept care evidentiaza ochii. Influentele masculine se resimt si in materie de coafuri, asa ca daca alegi o tunsoare scurta, cu accente punk, sigur vei fi la moda.

Bobul este optiunea ideala a femeilor cu parul scurt dar sexy si feminin in acelasi timp.

Iarna, parul are nevoie de o ingrijire speciala datorita frigului. Coada de cal sau alte coafuri care lasa gatul si urechile descoperite nu mai sunt potrivite pentru noul sezon. Este mai avantajos parul lung sau cel de lungime accesibila, medie, scopul fiind protectia de aerul rece.

Iarna se poarta parul cat mai natural, fara styling in exces. Fulgii de zapada si vantul strica efectul scontat si rezultatul nu va fi unul tocmai estetic. Pentru ocaziile speciale, parul poate fi coafat intr-un stil cat mai natural, lasat liber, cu carare pe mijloc sau intr-o parte ori impletit.

Pentru un plus de eleganta, coafura poate fi accesorizata cu flori mari sau mai mici, realizate din materiale pretioase precum satinul sau matasea.

Pentru un look casual, accesoriile ideale sunt: caciulile mari, colorate, palariile chic sau caciulile de blana cu urechi care amintesc de stilul rusesc, in mare voga iarna care tocmai s-a incheiat.


Testeaza si tu coafurile de sezon in coaforul virtual Kudika!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.