Setari Cookie-uri

Top 5 idei de make-up

Fiecare femeie vrea sa arate bine, de aceea apeleaza la cat mai multe trucuri pentru a fi mereu straluitoare. Machiajul reprezinta unul dintre trucurile de baza.

Daca doresti sa te intorci in timp pentru cateva ore sau mergi la un party retro in stilul anilor ’80, nu ezita sa incerci un make-up electric, plin de culoare.

Fondul de ten are o importanta majora; orice urma de imperfectiune trebuie ascunsa. Ochii conturati sunt nelipsiti in redarea acestui tip de machiaj. De aceea eye-linerul sau dermatograful sunt foarte importante. Conturul ochilor poate fi realizat si din fardul de pleoape cu ajutorul marginii ascutite ale pensulei de machiaj. Pleoapele se coloreaza cat mai indraznet, in combinatii contrastante. Roz-maro, roz-argintiu, verde-violet, auriu-negru, fardul urcand mult spre arcada, estompat, fara linii clare, lasand loc pentru creativitatea tipica anilor ’80.

Pometii sunt puternic accentuati cu nuante de roz, piersica sau portocaliu. Rujul este elementul definitoriu, intens colorat. Poate fi rosu inchis, oranj, cu tenta violet sau orice alta nuanta trasnita care va contrasta placut cu o esarfa sau alte accesorii.

3. Exotic

Ne apropiem cu pasi repezi de vara. Daca tot ne-am imbogatit garberoba cu cat mai multe haine colorate, rochite lungi sau mini, propunem un machiaj exotic, care sa ne poarte cu gandul la mare, soare si distractie.

Pentru acest tip de machiaj vom folosi nuante sidefate si un fond de ten mai inchis. Diferenta intre nuanta aleasa si culoarea naturala a tenului nu trebuie sa fie foarte mare, altfel fata va capata un aspect inestetic. Un bej auriu sau bronze, in cantitate mai mica, dar intins foarte bine, va conferi pielii o stralucire aparte. Pometii pot fi subliniati doar cu pudra bronzanta sau cu un fard oranj-auriu.

Pentru pleoape sunt potrivite fardurile crema in culori metalizate. Poti opta pentru doua nuante contrastante, violet-oranj sau una sigura de efect: auriu, verde sau argintiu. Rimelul negru care sa ofere volum genelor poate finaliza machiajul ochilor.

Pe buze se va aplica un gloss transparent sau intr-o nuanta oranj, cu textura semitransparenta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.