Setari Cookie-uri

Top 5 idei de make-up

Fiecare femeie vrea sa arate bine, de aceea apeleaza la cat mai multe trucuri pentru a fi mereu straluitoare. Machiajul reprezinta unul dintre trucurile de baza.

4. Smokey look

Acest tip de make-up este captivant, ideal pentru evidentierea ochilor. Chic si trendy este alegerea potrivita pentru petreceri sau alte ocazii speciale. Poate fi purtat si ziua, usor estompat. Cel mai simplu mod de a obtine un astfel de machiaj este combinarea culorilor deschise cu cele inchise.

Se aplica un fond de ten mai deschis sau apropiat de nuanta tenului si corectorul in strat subtire, pentru a oferi luminozitate ochilor. Anticearcanul aplicat intr-un strat gros nu permite pielii sa respire blocand porii si se poate strange in straturi subtiri sub ochi, rezultatul fiind opus esteticului. Alte imperfectiuni se acopera cu acelasi baton corector. Pudra compacta va uniformiza culoarea tenului.

Conturul puternic al ochilor se va estompa usor cu o pensula de fard pentru a obtine o linie fumurie. Pe pleoape se aplica uniform gri si negru mai intens inspre coltul exterior al ochiului. In final 2-3 straturi de rimel pentru intensitatea privirii sau gene false cu un efect extravagant.

La machiajul smokey, buzele se pastreaza intr-o nuanta cat mai naturala, pentru a mentine atractia asupra ochilor.

5. Machiaj de club

Machiajul pentru club inseamna culoare, nuante vii, insa nu trebuie confundat cu machiajul de seara. Acesta poate fi mult mai pretentios, fiind asortat tinutei dar si evenimentului la care participati.

Pentru acest tip de make-up nu vom folosi nuantele utilizate in timpul zilei. Luminile din club vor estompa nuantele deschise. Asemenea machiajului smokey, ochii vor capta atentia si de aceasta data.

Se va aplica o cantitate mai mare de fond de ten, pudra stralucitoare si blush. Pleoapa superioara se poate contura cu tus negru. Fardurile pot fi mate sau sidefate, in combinatii cat mai puternice: galben neon, violet, caramiziu, pana la tonuri inchise de negru sau albastru electric. De asemenea, pot fi utilizate genele false sau strasurile.

Buzele vor fi colorate intr-o nuanta mai aprinsa sau cu gloss stralucitor.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.