Setari Cookie-uri

Ingrijirea pielii uscate

Indiferent de varsta, trebuie sa acordam o ingrijire speciala corpului nostru. Ca si machiajul, pielea este o carte de vizita in societate.

La fel de eficiente sunt sapunurile, in special cele pentru copii, datorita substantelor nutritive emoliente din continutul lor.

Fara indoiala ca mainile reprezinta atuul feminitatii si al personalitatii.

Desi crema hidratanta de maini nu ne-a lipsit pe timpul iernii, acestea tot au avut de suferit datorita diferentelor de temperatura. Pentru redarea finetii mainilor sunt indicate cremele cu extracte de aloe vera, galbenele, sau sunatoare.

Chiar daca afara s-a incalzit, mainile au nevoie de aceeasi ingrijire, deoarece sunt cel mai mult expuse factorilor externi: apa rece sau foarte fierbinte, detergentii sau razele solare. Pielea ingrijita denota, daca nu un cult al personalitatii, cel putin un indiciu ca persoana de langa tine stie sa se prezinte in lume.

O crema buna, reparatoare este cea de la Garnier. Hidrateaza intensiv pielea uscata avand o formula imbogatita cu uleiuri de fructe, alantoina (care ingrijeste crapaturile pielii) si glicerina. Pretul cremei : 8,49 lei.

Nu in ulimul rand, pielea fetei este foarte importanta. Tenul uscat faciliteaza aparitia ridurilor. De aceea, mastile naturiste, cremele de zi, de noapte si demachierea au un rol esential.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.