Setari Cookie-uri

10 secrete de la Oprah

Secrete pe care redactorii de beauty stiu ca trebuie sa ti le impartaseasca si tie

5. Lotiunea pentru corp

Lotiunea hidratanta este esentiala pentru o piele cat mai placuta la atingere. Trebuie folosita in fiecare seara, in special dupa efectuarea exfolierii celulelor moarte.

6. Sa acordam incredere produselor cosmetice din farmacii

Farmaciile si magazinele naturiste ofera o gama mult mai variata de produse cosmetice. Speciale pentru ingrijirea anumitor afectiuni ale pielii, vor oferii rezultate uimitoare. Contin ingrediente pe baza de plante, hranitoare si revitalizante. Chiar daca sunt mai ieftine, se pot dovedi la fel de eficiente sau chiar mai bune dacat cremele scumpe.

7. Beneficiile exercitiilor pentru relaxarea musculaturii fetei

Astfel de exercitii nu rapesc foarte mult timp; pot fi executate si la birou. Ajuta la relaxarea fetei si imbunatatesc circulatia sangelui.

8. Importanta antioxidantilor pentru corp

Pentru un stil de viata sanatos din alimentatia noastra nu trebuie sa lipseasca fructele si legumele bogate in antioxidanti. Vitaminele C, E, beta-carotenul sau coenzimea Q 10 se numara printre antioxidantii care trebuie inclusi in meniul zilnic.

9. O tunsoare clasica impecabila, valoreaza mai mult decat toate produsele de styling

Mai bine un par sanatos, proaspat spalat decat un par deteriorat, incarcat de produse de styling folosite in exces. Acelasi lucru este valabil si pentru o tunsoare clasica, fara cusur, care va fi de preferat in fata unei coafuri neinspirate, incarcata de fixativ si alte produse de styling.

10. Esti fericita, arati bine

Cand suntem fericite, ne simtim mai atragatoare. Frumusetea reala vine din interiorul nostru si se reflecta pe chip de fiecare data. Deci, sa nu uitam sa zambim si sa transmitem celor din jur o atitudine pozitiva.

Foto: www.hepta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.