Setari Cookie-uri

10 secrete de la Oprah

Secrete pe care redactorii de beauty stiu ca trebuie sa ti le impartaseasca si tie

Secrete pe care redactorii de beauty stiu ca trebuie sa ti le impartaseasca si tie

Un redactor de beauty este o persoana pasionata de frumusete, ingrijire si sanatate. Acumuleaza foarte multe cunostinte despre importanta ingrijirii pielii, hidratare sau machiaj. Stie de fiecare data care sunt cele mai bune produse aparute pe piata si ofera sfaturi pretioase. Oprah a intocmit un top cu cele mai importante 10 secrete pe care un editor de beauty trebuie sa le impartaseasca cititoarelor.

1. Apa este cel mai important lichid

Importanta apei pentru oragnismul nostru este vitala. Acest fapt este demonstrat si printr-un studiu care dezvaluie ca nu am putea supravietui mai multe zile fara apa, insa fara mancare se poate trai mai mult. Apa are o importanta majora si pentru frumusetea si sanatatea pielii.
Se regaseste ca ingredient principal in compozitia a numeroase produse destinate ingrijirii pielii. Apa curata organismul de toxine, fiind recomandat sa consumam minim 8-10 pahare de apa pe zi.

2. Protectia solara este vitala pentru pielea noastra

Vara, indiferent ca mergem la plaja sau nu, este ideal sa folosim o crema destinata protectiei solare. Pentru rezultate optime sunt ideale cremele cu factor de protectie minim 8 sau 15. Nu trebuie sa uitam de pielea sensibila din jurul ochilor. Ochelarii de soare impotriva radiatiilor ultraviolete nu mai sunt doar un simplu accesoriu in timpul verii.

3. Importanta utilizarii cremele de noapte

Cremele de noapte sunt mult mai bogate in vitamine si antioxidanti. Aceastea au proprietatea de a reface hidratarea tenului pierduta in timpul zilei. Ajuta la regenerarea celulelor, asigurand un somn linistit, cu un ten sanatos dimineata.

4.Ingrijirea mainilor si a gatului este la fel importanta ca si ingrijirea fetei

Gatul si mainile au nevoie de aceeasi ingrijire speciala pe care o acordam fetei. Ca si tenul, gatul trebuie demachiat si rehidratat cu un ser special sau cu o crema hidratanta. Mainile vorbesc despre noi in fiecare clipa. Cremele de maini bogate in vitamine protejeaza si catifeleaza pielea. Gatul si mainile sunt principalele parti ale corpului care tradeaza varsta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.