Setari Cookie-uri

Produse cosmetice in geanta

Dintr-o geanta supradimensionata, nu vor lipsi niciodata: portofelul necesar pentru shopping, telefonul, agenda si produsele cosmetice, utile de fiecare data. Indiferent de imprejurare, portfardul ramane un accesoriu nelipsit, indiferent de situatie.

Dintr-o geanta supradimensionata, nu vor lipsi niciodata: portofelul necesar pentru shopping, telefonul, agenda si produsele cosmetice, utile de fiecare data. Indiferent de imprejurare, portfardul ramane un accesoriu nelipsit, indiferent de situatie. Desi nu plecam de acasa pana nu aratam spectaculos, de fiecare data trebuie sa luam in calcul situatii neprevazute.

Poate dorim sa verificam machiajul si de aceea anumite cosmetice ne insotesc permanent. Totusi, deseori descoperim ca am transformat geanta intr-o “trusa speciala” gata sa ne salveze. De aceea n-ar fi rau sa ne limitam doar la cateva produse, cu adevarat indispensabile; fireste insa, ca lista ramane deschisa.

1. Servetele sau geluri anti-bacteriene


Mainile sunt cele mai expuse bacteriilor din mediul exterior. Afara este foarte cald, in autobuz, in metrou, drept urmare, servetelele umede nu confera doar protectie, ci si o stare de revigorare si de confort, mai ales la pranz, cand cu greu ne facem loc sa coboram din mijlocul de transport.

Gelurile-antibacteriene confera protectie datorita continutului de etanol din compozitie. Sunt foarte eficiente, lasand pielea fina si curata.

2. Crema de maini

Accentuam importanta ingrijirii mainilor, deoarece sunt cele mai expuse factorilor externi si de cele mai multe ori, reprezinta cartea noastra de vizita.

Creama hidratanta de maini isi gaseste utilitatea aproape in orice moment al zilei. Este hranitoare si protejeaza pielea impotriva imbatranirii. Cremele bogate in vitamine, aloe vera, musetel sau galbenele sunt printre cele mai eficiente. Lasa pielea fina, catifelata si ofera un parfum placut, discret.

3. Mini trusa de fard cu oglinda


O trusa micuta care are in componenta doar 3-4 nuante de fard cat mai naturale este intotdeauna binevenita in geanta. Oricat de bine ne-am aranja dimineata, pe parcursul zilei avem nevoie de retusuri sau poate dorim sa verificam daca look-ul nostru nu si-a pierdut stralucirea. De aceea chiar daca nu folosim fardurile, oglina are rolul ei bine stabilit. Sa nu uitam de exemplu, de firele rebele, care trebuie intotdeauna fixate.

4. Batonul corector
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.