Setari Cookie-uri

Produse cosmetice in geanta

Dintr-o geanta supradimensionata, nu vor lipsi niciodata: portofelul necesar pentru shopping, telefonul, agenda si produsele cosmetice, utile de fiecare data. Indiferent de imprejurare, portfardul ramane un accesoriu nelipsit, indiferent de situatie.

Se dovedeste necesar, inlocuind cu succes alte cosmetice: fondul de ten, pudra compacta, crema. Un cos poate aparea pe negandite si cel mai bun mod de a-l camufla este corectorul. Anumite batoane corectoare au proprietatea de a trata cosurile, grabind uscarea si vindecarea lor.

Pentru a masca cu success imperfectiunile, batonul corector trebuie ales intr-o nuanta cat mai potrivita; galben pentru a estompa petele de culoare rosie si mai inchis pentru cearcane sau alte pete mai proeminente. Trebuie intins foarte bine pentru a nu se observa diferenta dintre zona corectata si restul tenului.

5. Rujul sau un balsam de buze hidratant

Un ruj de calitate sau un balsam de buze hidratant sunt la fel de utile ca si restul produselor cometice. Pus intr-un buzunar special, usor de manevrat, rujul poate fi aplicat discret, daca observam ca buzele nu mai au aceeasi culoare intensa.

Daca nu folosim ruj, balsamul este indispensabil, deoarece protejeaza impotriva efectelor daunatoare din mediul extern: soare, praf, impuritati. Este bogat in ingrediente nutritive si pune in valoare stralucirea naturala a buzelor.

In forum, pe acelasi subiect:
Anticearcan
Semne inestetice post-acnee
Cosmetice

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.