Setari Cookie-uri

Coafuri rapide, indiferent de lungimea parului

Sezonul cald inspira la redefinirea coafurilor naturale, cu mult volum. Indiferent ca ai parul drept sau ondulat, lung sau scurt, ti-am pregatit cateva idei de coafuri simple, care nu iti vor rapi foarte mult din timpul pretios.

Sezonul cald inspira la redefinirea coafurilor naturale, cu mult volum. Indiferent ca ai parul drept sau ondulat, lung sau scurt, ti-am pregatit cateva idei de coafuri simple, care nu iti vor rapi foarte mult din timpul pretios. Pentru atrificii de efect, apeleaza cu incredere la accesoriile speciale care iti vor oferi un aspect deosebit.

1. Par dezordonat

O asemenea coafura este foarte simplu de realizat si pastreaza un aspect natural. Ideala pentru parul de o lungime medie, pana deasupra umerilor, dar si parului lung. Iti va pune in valoare trasaturile fetei, in special ochii. Parul trebuie sa fie proaspat spalat, dar nu uscat in totalitate. Tapeaza-l la radacina pentru a obtine volum. Ciufuleste-l usor, lasand cateva suvite rebele sa-ti incadreze fata. Aplica apoi o ceara lichida pentru finisare ori fixative. Valorifica o astfel de coafura cu ajutorul unor cercei lungi, de efect.
Aceasta coafura chic se poriveste in timpul zilei, fiind naturala si usor de asortat la orice tinuta.

2. Retro look

Stilul retro este o tendinta clasica, feminina, evidentiata prin bucle bogate. Daca ai parul scurt, tuns bob, schimba-i aspectul cuminte, pe onduleuri naturale. Se potriveste si parului lung, iar daca te numari printre norocoasele cu parul ondulat natural, nici nu ai mult de lucru. Aceasta coafura a fost adaptata in numeroase prezentari de moda, oferind modelelor un look fresh, placut.
Pentru o astfel de coafura foloseste intai o spuma fina. Cu ajutorul ondulatorului creeaza bucle lejere, de dimensiuni medii. Finiseaza cu putin fixativ, fara sa oferi un aspect incarcat parului. Asorteaza acestei coafuri si un machiaj special, bogat in nuante colorate.

3. Natural, drept


In tendintele acestui sezon primeaza naturaletea. Astfel, chiar daca ai parul lung sau scurt, poti realiza cu usurinta o coafura simpla in cativa pasi. Daca ai parul scurt alege-i o carare diferita si fixeaza-l doar cu o spuma modelatoare. Parul lung se intinde cu placa. Un truc bun pentru a folosi cat mai putin produse de styling este sa aplici o ceara lichida doar pe varfuri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.