Setari Cookie-uri

Coafuri rapide, indiferent de lungimea parului

Sezonul cald inspira la redefinirea coafurilor naturale, cu mult volum. Indiferent ca ai parul drept sau ondulat, lung sau scurt, ti-am pregatit cateva idei de coafuri simple, care nu iti vor rapi foarte mult din timpul pretios.

Pentru un accent placut de culoare, apeleaza la bentite, agrafe sau funde haioase.

4. Coc lejer

Aceasta coafura se potriveste parului lung sau celui de lungime medie. Poti opta pentru doua variante: un coc simplu sau unul neglijent, accesorizat cu agrafe fantezie, special pentru par. Ambele sunt usor de realizat, potrivite pentru orice ocazie.

Daca ai parul usor ondulat, nu foarte lung iti va fi mai usor sa realizezi un look neglijent romantic. Alege suvite de diferite grosimi, rasuceste-le pe deget si prinde-le la spate cu agrafe, construind un coc voluminos. Preferabil, agrafele sa fie apropiate de nuanta parului. Lasa varfurile suvitelor rebele libere. Nu uita, coafura trebuie sa aiba un aer lejer, neglijent. La final aplica un spray fixativ.

Cocul simplu este mai usor de realizat daca ai parul lung. Piaptana parul si prinde-l intr-o coada de cal la ceafa. Aplica putina spuma pentru volum, apoi rasuceste coada pana formezi un coc. Fixeaza-l cu agrafe la interior. Poti lasa cateva suvite libere sa-ti incadreze fata, daca ai breton si mai bine.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.