Setari Cookie-uri

Coafuri pentru un nas mare

Nasul este de departe cea mai proeminenta parte a fetei. Desi este aproape imposibila mascarea unui nas mare, femeile au gasit numeroase siretlicuri pentru a-l camufla cu grija, folosindu-se de tunsoare, coafura si machiaj.

Nasul este de departe cea mai proeminenta parte a fetei. Desi este aproape imposibila mascarea unui nas mare, femeile au gasit numeroase siretlicuri pentru a-l “camufla” cu grija, folosindu-se de tunsoare, coafura si machiaj.

Tunsorile nu trebuie doar sa ne ascunda imperfectiunile fetei, ci si sa ne puna in valoare trasaturile feminine.

1. Tunsoarea in trepte

Daca ai parul lung, joaca-te putin cu el. Tunde-l in scari sau filat si intotdeauna, inainte de a pleca din casa, tapeaza parul din crestet si, cu ajutorul ondulatorului, realizeaza cateva suvite rebele. Astfel, parul tau va capata volum, iar nasul nu va mai iesi atat de mult in evidenta.

Ai grija la acest tip de tunsoare deoarece asa cum reuseste sa te scoata din impas, asa poate sa accentueze marimea nasului. Nu purta niciodata suvitele mai scurte in jurul fetei. Foloseste-te de fixativ pentru a le intoarce putin si a le da pe spate.

Sfat
: Nu iti face carare pe mijloc cand ai parul drept. Nasul va fi si mai vizibil, lucru care nu te-ar avantaja deloc.

2. Bretonul asimetric

Daca esti adepta bretonului drept incearca sa renunti la el in favoarea celui asimetric. Indiferent de lungimea parului, in acest caz doar bretonul va avea “de suferit” iar tu vei capata un look tineresc si diferit.

Te poti inspira de la vedete precum Rihanna sau Nicole Richie.

3. Clasicul bob


Dupa ce multi ani a stat in umbra, clasicul bob a revenit in tendinte. Acest tip de tunsoare poate fi purtat de toate femeile, chiar si de cele cu parul cret daca stiu cum sa il aranjeze. Nu opta pentru un bob prea scurt pentru ca e greu de intretinut si e posibil sa te plictisesti repede de el.
Daca nu ai parul drept, nu il indrepta de fiecare data cand mergi pe undeva deoarece, chiar daca folosesti produse de ingrijire, tot il vei distruge odata cu trecerea timpului. Cu ajutorul degetelor, joaca-te putin prin el si pulverizeaza fixativ. Astfel, ii vei da un aspect natural si totodata excentric.

4. Bobul asimetric

Daca esti adepta tunsorilor funky, trendy sau cum vrei sa le mai numesti, alege bobul asimetric. Acest tip de tunsoare este potrivit fizionomiei oricarei femei. Tunsoarea porneste intotdeauna de la ceafa si urmeaza linia fetei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.