Setari Cookie-uri

Cum luptam cu transpiratia?

Una dintre cele mai mari probleme care apar odata cu ivirea primelor raze puternice din anotimpul cald este legata de transpiratia in exces. Aceasta problema devine cu adevarat suparatoare si jenanta daca este insotita de miros neplacut.

5. Solutii de ultima generatie

Injectiile cu toxina botulinica sunt extrem de cautate in perioada anotimpului cald deoarece au mare efect, blocand actiunea glandelor sudoripare. Toxina botulinica se injecteaza in zonele afectate de transpiratie, iar efectul poate fi observat dupa doua sau trei zile (depinde de organismul fiecarei persoane).

Injectiile cu toxina botulinica de tip A in zona afectata blocheaza transmiterea impulsului nervos de la terminatiile nervoase catre glandele sudoripare si astfel nu se mai formeaza transpiratia. Aceasta procedura nu are efecte secundare si trebuie repetata, in functie de organism, la 4-6 luni deoarece botoxul va disparea treptat.

Kudi-Recomandare: Interventia este posibila la Dermatology & Aesthetic Center (www.dermestetica.ro)

Un alt tratament consta in aspirarea glandelor aflate sub piele. Aceasta metoda este una chirurgicala si necesita anestezie locala sau generala. Inainte de a lua decizia sa folosesti aceasta metoda informeaza-te despre riscurile care exista.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.