Setari Cookie-uri

Frumusete estivala in 5 pasi

In timpul verii profita de caldura soarelui si relaxeaza-te. Pune-ti in valoare feminitatea prin intremediul rochitelor vaporoase, colorate, pline de faremec.

In timpul verii profita de caldura soarelui si relaxeaza-te. Pune-ti in valoare feminitatea prin intremediul rochitelor vaporoase, colorate, pline de faremec. Nu uita de ochelarii de soare si de palariile boeme cu boruri largi. Ti-am pregatit si alte sfaturi utile, pentru a intampina vara intr-o forma de zile mari.

1. Bronz natural

In ultimii ani, pielea aramie a devenit un must-have nu doar in timpul verii. Nu mai este un secret ca solarul este responsabil pentru un bronz uniform, admirat, indiferent de anotimp. Insa, merita sa ne expunem pielea unor riscuri deosebit de periculoase doar pentru a fi la moda? Pe langa pigmentari si imbatranirea prematura a pielii, expunerea indelungata creste riscul aparitiei cancerului de piele.

De aceea, in timpul verii este ideal bronzul natural, mult mai sanatos, care ofera si o stralucire aparte. Desi razele de soare ofera beneficii organismului, in exces si acestea pot dauna. De aceea lotiunile cu factor de protectie solara nu trebuie sa iti lipseasca din geanta de plaja. In alegerea lotiunii potrivite, se va tine cont si de tipul de piele. Pielea sensibila, deschisa se bronzeaza foarte greu, de aceea necesita factor de protectie ridicat, minim 30-40. Pielea inchisa la culoare se bronzeaza usor, fara arsuri dar tot trebuie protejata de razele soarelui. Se recomanda FPS 10-15.

2. Hidratarea

Dupa expunerea la soare, relaxeaza-te cu un dus scurt, cu apa calduta. Evita apa fierbinte, pielea este deja incinsa, fiind mult mai sensibila decat de obicei. Dupa dus, aplica o crema racoritoare “dupa plaja”. Ar fi ideal sa aiba in compozitie vitamine hranitoare, pentru a diminua efectele negative ale soarelui. Seara, daca iti doresti stralucire in plus, evidentiaza-ti bronzul utilizand o lotiune cu particule sidefate.

Pentru ca hidratarea adevarata incepe din interior, aminteste-ti sa consumi foarte multe lichide. Evita bauturile carbogazoase. Apa plata este cea mai sanatoasa; consuma cel putin 2 litri de apa pe zi si multe fructe bogate in vitamina C.

3. Coafuri cu volum

Parul tapat a devenit o tendinta apreciata, care ofera monumentalitate, stralucire si un look deosebit. Nu ma refer acum doar la coafurile care au in vedere parul lasat liber. In timpul verii, caldura puternica impune coafuri lejere, in ton cu temperaturile ridicate. Parul poate fi tapat la radacina si prins fie intr-o coada de cal, in voga vara asta, fie impletit. Daca ai breton scurt sau mediu, piaptana-l intr-o parte pe frunte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.