Setari Cookie-uri

Frumusete estivala in 5 pasi

In timpul verii profita de caldura soarelui si relaxeaza-te. Pune-ti in valoare feminitatea prin intremediul rochitelor vaporoase, colorate, pline de faremec.

Accesoriile de par reprezinta calea cea mai simpla de a transforma un look banal intr-unul sofisticat. Bentitele colorate, sau agrafele fantezie cu flori sau fluturi adauga un plus de farmec si veselie. Lasa-ti imaginatia sa lucreze si da startul celor mai inspirate coafuri de vara.

4. Make-up de zi: transparenta si naturalete

In timpul zilei este recomandat un machiaj cat mai natural. Daca nu este omis, fondul de ten trebuie ales intr-o nuanta mai inchisa. Altfel va crea un contrast inestetic, in special daca tocmai te-ai intors de la mare. Pentru ochi sunt potrivite fradurile cremoase, bogate in nuante aramii sau pasteluri fine. Nuante de roz, violet pentru ochii verzi sau albastrii si auriu, albastru sau verde pentru ochii caprui ori negri. Rimelul rezistent la apa garanteaza rezistenta machiajului.

5. Make-up de seara: stralucire in pas cu evenimentul

Seara alege un machiaj mai deosebit, in functie de eveniment. Opteaza pentru nuante mai puternice, stralucitoare. Pentru a sublinia conturul ochilor, foloseste un dermatograf negru. Daca machiajul este cat mai natural sau in nuante pamantii, mergi pe contraste. Subliniaza ochii folosind un creion de ochi in nuante tari precum: verde intens, auriu sidefat sau gri.
Ofera stralucire pometilor printr-un blush aramiu si pentru buze alege un gloss transparent sau un ruj cremos inchis, usor sidefat.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.