Setari Cookie-uri

Pielea sexy este o piele sanatoasa

O piele stralucitoare, fina, neteda, catifelata si moale este o piele cu adevarat ingrijita. Sexualitatea nu se caracterizeaza doar prin vestimentatie, accesorii si flirt, ci si prin naturaletea si sanatatea intregului corp. Pielea poate fi considerata cel mai mare accesoriu al femeii, fiind purtat in orice ocazie si potrivindu-se cu orice tinuta, indiferent de stil.

4. Spate si abdomen

Pastreaza aceasta zona hidratata. Pentru un abdomen perfect plat si neted, cu muschii bine conturati poti incerca sa efectuezi clasicele abdomene. Trebuie doar sa aveti vointa, rabdare si incredere in propriile forte.

5. Mananca sanatos, fa exercitii si bea multa apa

Desi aceste sfaturi sunt simple,este greu sa le urmezi cand treci pe langa un restaurant fast food si mirosul iti invie simturile. De aceea este indicat sa mananci inainte de a pleca de acasa sau, daca stai mult in oras, sa iti pregatesti un sandwich pe care sa il iei cu tine. Pe langa faptul ca este mult mai sanatos decat hamburgerii, asa economisesti si bani.

Nu uita de exercitiile fizice. Chiar si 10 minute pe zi sunt de ajuns (pentru persoanele ocupate).
Iata cateva sfaturi, daca nu esti adepta sportului: renunta la lift in favoarea scarilor, cand pleci undeva lasa masina in garaj (daca distanta nu este foarte mare) si alege sa mergi pe jos, iesi la plimbare prin parc, joaca-te cu partenerul tau.

Consuma multa apa si nu astepta niciodata sa ti se faca sete. In acel moment, corpul tau va da semnale de deshidratare, lucru care nu este bun pentru pielea si organismul tau.

Un articol de Amelia C



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.