Setari Cookie-uri

(P)Descopera epilarea definitiva la super preturi!

Inca din adolescenta mi-am dorit un corp perfect cu o piele ferma, dar mai ales, lipsit de parul inestetic. Ca orice fata, am fost indrumata de mama mea sa apelez la epilarea cu ceara, sub pretextul ca doar asa parul se va rari si nu voi mai avea probleme. Ceea ce mama mea nu stia era chinul prin care eu treceam la fiecare epilare cu cearaseman cu tatal meu si aveam o pilozitate mai mare si cu o radacina foarte puternicanu mai vorbesc de cele 2-3 fire de par crescute in acelasi por!

Salut! Numele meu este Alina si sunt jurnalist al site-ului Kudika. Saptamana aceasta voi face o recomandare – epilarea definitiva cu cea mai noua tehnologie- doar la Noblezza!

Inca din adolescenta mi-am dorit un corp perfect cu o piele ferma, dar mai ales, lipsit de parul inestetic. Ca orice fata, am fost indrumata de mama mea sa apelez la epilarea cu ceara, sub pretextul ca doar asa parul se va rari si nu voi mai avea probleme. Ceea ce mama mea nu stia era chinul prin care eu treceam la fiecare epilare cu ceara…seman cu tatal meu si aveam o pilozitate mai mare si cu o radacina foarte puternica…nu mai vorbesc de cele 2-3 fire de par crescute in acelasi por!

Si uite asa ani de zile ma gandeam cu groaza ca odata la 2 saptamani trebuie sa merg la cosmetica pentru “defrisari”. Macar daca asta ar fi fost singura problema… eu fusta sau pantaloni scurti nu purtam nici la 40 de grade pentru ca imi era rusine cu bubitele de pe picioare…de mers la plaja cu prietenii nici nu imi trecea prin cap! Devenisem complexata.

Cine ar fi crezut ca o banala vacanta la matusa mea in Franta ma va face sa uit de chinul “defrisarilor”?! Dar minunile se intampla! Matusa mea era socata de felul cum arata picioarele mele si de chinurile prin care treceam la fiecare epilare. La ei, medicul dermatolog este cel care recomanda tuturor pacientilor sa apeleze la epilarea cu lumina pulsata- Franta fiind si un producator de numeroase tipuri de aparate de epilare permanenta.

Astfel, am mers mai mult din respect la o prima sedinta de epilare definitiva cu SPL. Am ales sa imi fac o sedinta de gambe cadou din partea matusii mele, tratamentul fiind acolo destul de costisitor. Ceea ce va pot spune este ca am simtit intr-adevar o mica piscatura, dar nici pe departe chinul cu care eram eu obisnuita. Evident ca eram sceptica si ca nu prea credeam ca o lumina ma va ajuta pe mine sa scap de par, desi explicatiile erau foarte logice si convingatoare, asa ca am asteptat sa treaca cele 10-14 zile post tratament pentru a vedea rezultatele.
Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.