Setari Cookie-uri

Chirurgia estetica transforma frumusetea in perfectiune! Cazul Adriana Lima

Celebritatea nu este un lucru usor si exista multe exemple de vedete care au apelat la minunile chirurgiei estetice pentru a-si pastra un look tanar, pentru a-si infrumuseta anumite trasaturi sau pentru a schimba chiar definitiv altele. In fond, meseria le cere acest lucru pentru a ne uimi cu perfectiunea si senzualitatea lor.

Adriana Lima, celebrul model al prestigiosei case de moda Victoria`s Secret nu este o exceptie. Desi, la prima vedere, look-ul ei pare extraordinar de natural si inocent, adevarul este ca Adriana Lima a apelat la interventii estetice pentru a afisa astazi figura care aduce casei de moda milioane de dolari. Catalogata ca fiind cel mai frumos si mai sexy model, Adriana Lima este, de asemenea, unul din cele mai bine platite supermodele din lume.

Vedeta neaga zvonurile ca ar fi apelat la chirurgia estetica pentru a-si imbunatati aspectul fizic, insa se pare ca ea si-ar fi marit sanii, buzele, ar fi modificat aspectul nasului si ar apela constant la injectari cu botox. Sa vedem cate din aceste zvonuri sunt reale cu ajutorul chirurgului estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

La ce fel de interventii estetice a apelat Adriana Lima?

Citește și:

Marirea Buzelor

La nivelul buzelor Adrianei nu se vede o modificare majora. Se pare ca supermodelul avea buze pline si cand era mai tanara, deci nu se poate preciza cu siguranta ca a apelat la augmentarea buzelor. "Desi exista poze in care aceasta pare sa aiba buzele mai pline decat in altele, acest lucru se poate datora machiajului profesional realizat pentru diverse prezentari si filmari. De altfel, cu greu paparazzi reusesc sa capteze instantanee in care vedetele de acest rang sa nu fie impecabile", spune chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Costul unei injectari cu acid hialuronic este de 250 euro.

Injectari cu Botox

Adriana Lima are 32 de ani si, desi desigur o putem numi o persoana tanara, semnele de imbatranire sunt evidente la nivelul fetei, in jurul acestei varste. Se poate observa din poze ca nu exista nici cel mai fin rid pe fruntea ei si de asemenea, aspectul fetei este cat se poate de neted si impecabil. "Desi ridurile si petele de pe fata pot fi foarte usor indepartate prin prelucrarea pozelor in Photoshop, cred totusi ca supermodelul a apelat la injectarile cu Botox, probabil in cantitati foarte mici care sunt suficiente la varsta ei, pentru a-si pastra elasticitatea si fermitatea fetei", spune chirurgul.

Citește și:

Costul unei injectari cu toxina botulinica este de 350 euro.

Implant mamar

Este usor de observat faptul ca aspectul bustului Adrianei Lima s-a schimbat semnificativ.

"Modificarile sunt atat de marime cat si de consistenta, ceea ce ma face sa afirm categoric ca supermodelul are implante mamare, desi ea neaga acest zvon, sustinand ca sanii si-au modificat consistenta pentru ca a mai castigat in greutate. Cateva kilograme in plus insa, nu pot transforma sanii decat foarte putin. Sanii Adrianei sunt mai plini in partea de sus decat erau inainte, semnificativ mariti si mult mai rotunzi. Aceste caracteristici nu le are decat implantul mamar", sustine Silvia Stanculecu-Vasalos.

Costul unei interventii de marire de sani cu implant de silicon este de 3.300 euro.

Rinoplastie

Exista, de asemenea, zvonuri ca Adriana Lima a apelat si la rinoplastie. "Din ce vad in pozele ei, atat in cele recente, cat si in cele de la inceputul carierei sale, nu ma pot pronunta categoric in acesta privinta. Se pare ca Adriana a avut un nas mic si frumos conturat dintotdeauna. Daca insa a apelat la rinoplastie, interventia chirurgicala a fost una minora, care a oferit nasului un profil putin mai ascutit", a conchis chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Citește și:

Costul unei interventii de rinoplastie este cuprins intre 1.600 si 2.200 euro, in functie de tipul de rinoplastie.

Despre Dr. Silvia Stanculescu Vasalos

Dr. Silvia Stanculescu Vasalos este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, iar din anul 2008 are competente pe vibro-lipoaspiratie si este specializata in chirurgie cosmetica, in cadrul Clinicii Milenio Portugalia, sub indrumarea Prof. Dr. Angelo Rebelo. Cursurile prestigioasei clinici Milenio sunt certificate de catre Academia Internationala de Chirurgie Cosmetica.

Este membra a asociatiilor profesionale Societatea Academica Romana de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, Asociatia chirurgilor plastici din Romania si Societatea Romana de Chirurgie Estetica.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.silviastanculescu.wordpress.com sau www.metamorphosiscenter.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.