Implantul fesier nu mai este singura alternativa pentru un posterior perfect

Implantul fesier nu mai este singura alternativa pentru un posterior perfect

Intr-un raport realizat anul trecut de catre Asociatia Americana a Chirurgiei Estetice, implantul fesier este pe locul 6 in randul operatiilor estetice preferate de americani. La nivel european statisticile dezvalurie rezultate similare.

Ingredientele unei veri reusite sunt de cele mai multe ori dictate si de felul in care ne simtim in “pielea noastra”. Unele dintre noi ne dorim sa avem sanii mai mari, altele am dori ca atunci cand zambim ridurile de expresie sa dispara ca prin minune, iar altele isi doresc un fund mai bombat, mai ridicat care sa arate bine in orice tip de vestimentatie.

Foto interior si prima pagina: operatie liposculptura fesiera, Shutterstock

Chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos propune pacientelor sale o alternativa lipsita de probleme, la implantul fesier, mai exact sculptura fesiera realizata cu ajutorul lipoaspiratiei (liposculptura fesiera).

Este bine cunoscut faptul ca implantele fesiere au un grad de risc mai crescut comparativ cu alte proceduri estetice chirurgicale. Tocmai de accea in ultimii ani se cauta o alternativa mai sigura, sculptura in fese fiind practic o interventie lipsita de riscuri si cu rezultate estetice impecabile”, a declarant chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist in chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva.

De ce este liposculptura cea mai buna alternativa la implantul fesier

Foto: operatie chirurgie fese, Shutterstock

O alternativa lipsita de riscuri in obtinerea unui posterior perfect este liposculptura feisera. Procedura este defapt o tehnica avansata de liposuctie fiind utilizata in procesul de conturare si rotunjire a feselor.

Prin indepartarea grasimii si cateodata remodelarea acesteia este scoasa in evidenta forma rortunjita a posteriorului si sunt definiti muschii din acea zona.

Pentru a obtine posteriorul dorit se poate realiza liposculptura regiunii prin care extragem excesul de grasime de la nivelul coapsei laterale si posterioare, creand aspectul unui posterior bombat. In anumite cazuri acest procedeu poate fi completat cu lipofilling-ul, prin care injectam grasimea extrasa in partea superioara a regiunii fesiere”, a concluzionat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Sculptura feselor cu ajutorul lipoaspiratiei are toate sansele sa aiba efecte permanente in cazul in care este ajutata si de motivatia pacientului de a face schimbari in stilul de viata, cum ar fi o dieta sanatoasa sau cresterea activitatii fizice.

In perioada post-operatorie pacienta nu trebuie sa depuna efort fizic, sportul este interzis cu desavarsire si pentru o perioada de aproximativ 3 luni trebuie sa se poarte nu corset de sustinere.

Costul unei interventii poate ajunge la 2.000 euro.

De ce NU este recomandat implantul fesier

Operatia cu implant fesier prezinta riscuri mai mari deoarece interventia este realizata pe o zona utilizata mult mai intens (mers, sezut, etc.).

Riscurile cele mai des intalnite sunt: schimbarea pozitiei implanturilor ce poate duce la un rezultat asimetric, infectie datorata localizarii inciziilor unde au fost introduse implantele, ruperea implantelor datorita presiunii intense exercitate asupra zonei unde s-a intervenit.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.silviastanculescu.wordpress.com sau www.metamorphosiscenter.ro.

Despre Dr. Silvia Stanculescu Vasalos

Dr. Silvia Stanculescu Vasalos este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, iar din anul 2008 are competente pe vibro-lipoaspiratie si este specializata in chirurgie cosmetica, in cadrul Clinicii Milenio Portugalia, sub indrumarea Prof. Dr. Angelo Rebelo. Cursurile prestigioasei clinici Milenio sunt certificate de catre Academia Internationala de Chirurgie Cosmetica.

Este membra a asociatiilor profesionale Societatea Academica Romana de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, Asociatia chirurgilor plastici din Romania si Societatea Romana de Chirurgie Estetica.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri