Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Plaisir, ma cherie...

O atingere delicata, arome imbietoare, muzica ambientala si joc de lumini calde par a fi decorul perfect pentru o seara minunata in 2. Ce-ar fi daca printre aceste acorduri, s-ar strecura si un masaj cu ulei cald, efectuat de mainile dibace ale unor profesionisti?

O emblema a imaginii, calitatii si sunetului specifice SPA, o reprezinta Centrul de Rasfat Beautyferia. Ce moment mai prielnic decat luna februarie pentru a te incanta cu cele mai ravnite servicii SPA din meniul nostru?!

Ti-am pregatit oferte foarte atractive pentru a savura deliciile noatre SPA despre care poate doar ai auzit. Astfel, tu si persoana draga puteti experimenta ritualul nostru de masaj Lovely Couple Treat, la care se adauga accesul la piscina, sauna si jacuzzi la doar 300 de lei in loc de 400 de lei. Acest ritual nu numai ca va incanta simturile cu un masaj incredibil, dar va si surprinde cu o cupa de sampanie festiva, fructe si ciocolata. Pentru a desavarsi acest rasfat, va recomandam amandurora, tratamente faciale de hidratare intensa, Aquagenomics, la doar 330 de lei in loc de 480 lei.

In cazul in care vrei sa profiti chiar tu de ambele tratamente faciale, nu este nicio problema, dimpotriva, ti le oferim din suflet si le poti efectua oricand doresti. De asemenea, ti-am pregatit o serie de terapii pentru a te pregati din timp pentru sezonul cald. Astfel, ai pachetul intensiv de slabire ce contine 6 sedinte de cavitatie (Powershape) + 3 impahetari DETOX la chilipirul de 750 de lei in loc de 1080 lei.

Sunt sigura ca te-am cucerit deja si ca abia astepti sa ne vizitezi. Locatia la care ne gasesti se situeaza pe strada Virgil Madgearu, nr. 25-27, Cladirea Persepolis, corpul central.

Echipa Beautyferiei iti ureaza o luna placuta, tandra si plina de surprize!

Te imbratisez,

Carina de la Beautyferia


Kudika
9 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.