Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Silueta perfecta in 70 minute

Am vazut rezultate spectaculoase si permanente la tratamentul de criolipoliza cu CoolTech. este o procedura care s-a dovedit a fi sigura, eficienta si predictibila.

Un articol de Oana Bulzan

Am descoperit criolipoliza in urma cu trei ani si a fost probabil cel mai spectaculos si eficient tratament corporal pe care l-am facut vreodata. De atunci si pana astazi m-am documentat in legatura cu aceasta procedura si am testat mai multe aparate. Iata ce am invatat:


Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament corporal, complet neinvaziv si nedureros cu ajutorul caruia poti scapa definitiv de grasime in anumite zone. Practic, criolipoliza este asemanatoare unei liposuctii. Mai putin partea cu operatia dureroasa si anestezia generala care pe mine ma sperie mai rau decat marimile mari la haine.

Spre deosebire de liposuctie, unde grasimea este indepartata mecanic, cu ajutorul instrumentelor chirurgicale, in cazul criolipolizei distrugerea sunculitelor se face prin inghetare la -8 grade C, temperatura la care celulele adipoase mor si sunt eliminate prin mecanismele naturale de curatare ale organismului.

Tratamentul de criolipoliza cu aparatul CoolTech poate fi realizat la Trend Clinic la pretul de 450 lei.

Cum se desfasoara procedura?

Concret: se monteaza capetele aparatului de lipoliza care sunt fixate datorita efectului de vacuum cu care sunt dotate. Apoi aparatul incepe sa “inghete” zona vizata. Procedura este complet nedureroasa, probabil singurul aspect neplacut este ca trebuie sa stai cuminte vreme de 70 de minute in timp ce aparatul isi desfasoara programul.

Cu ce aparat? Care sunt bune si care… nu prea?

De-a lungul timpului am incercat mai multe tipuri de aparate. In categoria “nu prea” as mentiona aparatele chinezesti de criolipoliza care au rezultate minime sau inexistente. La polul opus se gaseste castigatorul incontestabil - CoolTech.

Magia CoolTech sta in capacitatea de a raci tesutul adipos pana la -8 grade C in mai putin de 1 minut, performanta neintalnita la niciun alt aparat din categoria sa (majoritatea ajunge doar la - 3 grade in 10 minute).

Rezultate

In medie, stratul de grasime este redus circumferential cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm. Aceste rezultate sunt vizibile dupa 3 saptamani de la prima sedinta.

Unde?

Tratamentul de criolipoliza cu aparatul CoolTech poate fi realizat la Trend Clinic la pretul de 450 lei.

Mobil: 0740 33 00 32
Tel.: 021 367 24 47
www.trendclinic.ro
Facebook
Bucuresti, Splaiul Unirii 4 - SITRACO Aripa Noua, bl. B3, tronson 3, et.2, ap.2.2

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.