Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Incearca epilarea definitiva laser la cele mai avantajoase preturi

Exclusiv in luna noiembrie, clinica Elos Skin&Laser Center lanseaza o oferta de nerefuzat pentru procedura de epilare definitiva cu cel mai eficient laser de pe piata, Alexandrite de pe platforma laser GentleMax Pro, produsa de compania Candela.

Pentru multe dintre noi, epilarea definitiva pare un efort financiar colosal. Insa daca am pune in balanta aceasta metoda alaturi de timpul si energia investite in metodele traditionale de epilare (cu ceara sau epilatorul electric), la care se adauga si repercursiunile (durerea sau foliculita), balanta ar inclina cu siguranta in favoarea epilarii definitive. Ganditi-va numai la beneficiile pe care le obtineti pe termen lung cu epilarea definitiva: timp si energie economisite, eliminarea foliculitei si, cel mai important, bucuria de a avea o piele mereu fina! Toate acestea devin realitate gratie celei mai eficiente platforme laser, GentleMax Pro, disponibila la Elos Skin&Laser Center.

Pachetele de tratamente sunt in numar limitat si au preturi speciale, valabile doar luna aceasta:

Pachet Full Body 6 sedinte (fata, piept, spate, axila, brate, abdomen, inghinal, fese, picioare) – 1500 euro (pret initial 4500 euro, discount 67%)

Pachet 3 zone (inghinal, axila, gambe) - 720 euro (pret initial 1440 euro, discount 50%)

Pachet 2 zone (inghinal, axila) - 500 euro (pret initial 720 de euro, discount 30%)

Elos Skin&Laser Center se numara printre putinele clinici din Romania care detin un astfel de aparat, iar procedura este realizata doar de catre medici dermatologi, astfel incat aveti siguranta unui tratament realizat in conditii extrem de sigure.

Rezervati-va acum unul dintre pachete si bucurati-va de o piele matasoasa!


Kudika
13 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.