Setari Cookie-uri

Slabeste rapid! (P)

Slabire fara efort, fara durere, fara efect Yo Yo, ce ne-am putea dori mai mult?

Probabil ca ai incercat deja cateva diete, ai mers constiincioasa la masaj sau la sala, poate ai vazut si rezultate care te-au ambitionat sa mergi mai departe. Cu toate acestea, de fiecare data cand iti promiti ca vei incepe din nou sa tii dieta “de maine” sau “de luni” tinzi sa amani momentul cat mai mult. Nu este tocmai placut sa te supui unor mici sau mari suplicii pentru a fi multumita de aspectul tau fizic si deja stii ca “baba sufera la frumusete.” Situatiile din viata de zi cu zi ti-au aratat de asemenea ca este nevoie de efort sustinut pentru a reusi. Cu toate acestea, uneori, putem obtine rezultatele dorite si fara... durere.

Nu trebuie neaparat sa tii o dieta stricta, nu trebuie sa petreci ore in sir la sala, nu trebuie sa te supui tehnicilor dureroase de masaj pentru a slabi sau pentru a scapa de celulita si vergeturi. Raspunsul vine de pe teritoriul stiintei care ne-a obisnuit deja cu o viata mai usoara, mai comoda. De ce nu am putea beneficia de noile descoperiri si in ceea ce priveste slabitul?

Exista aparate speciale pentru a te ajuta sa iti iei adio de la celulita, vergeturi si de la kilogramele inestetice. Exista locuri speciale unde te poti relaxa si poti slabi. Exista Maraviglia, un salon cu totul si cu totul special unde beneficiezi de o atmosfera primitoare, calda, de aparate de ultima generatie si reduceri de vara de 30%. Vei slabi relaxandu-te. Ofertele speciale te ajuta sa nu faci nici eforturi financiare mari. Poti gasi lista de preturi aici. Vei fi uimita de cat de mici sunt.


Iti prezentam in continuare doua dintre cele mai performante si mai noi aparate, care iti garanteaza rezultate vizibile inca de la primele sedinte. In primul rand, te vei simti mult mai bine, iar in al doilea rand se vor observa schimbari majore in ceea ce priveste aspectul fizic: vei scadea in greutate, pielea va fi tonifiata, iar celulita si vergeturile vor fi diminuate in mod vizibil sau chiar eliminate.


Am ales special pentru tine Dermocell-ul, tocmai pentru ca te-ai saturat de ideea ca trebuie sa suferi pentru a fi frumoasa. Bazat pe principiul vacuum-ului, tratamentul cu Dermocell exercita o presiune negativa asupra zonei tratate obtinand astfel vasodilatarea capilarelor la nivel subcutanat. Aparatul elimina tesutul adipos si asta fara a fi agresiv; se foloseste un costum special, astfel ca tratamentul este chiar placut si relaxant. Nu te vei invineti, nu vei simti durere, ci tratamentul este incredibil de placut si de relaxant, iar efectele sunt peste asteptari. Mai multe detalii despre tarife veti gasi aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.