Setari Cookie-uri

Salon Jovial: aduce frumusete, stare de bine, relaxare si zambet in viata oricui ii trece pragul

Deschis la mijlocul verii 2015 chiar in centrul Bucurestiului, pe strada Sfanta Vineri nr. 25,Salon Jovial fost lansat pe piata cu dorinta de a oferi clientilor sai servicii de infrumusetare de calitate premium, intr-un ambient placut.

Advertorial

Cea de a doua premisa de la care echipa Jovial a pornit in lumea frumusetii a fost ca serviciile de coafor, cosmetica sau manichiura-pedichiura trebuie sa fie executate cu produse de cea mai buna calitate, cat mai aproape de natural, pentru a oferit clientilor satisfactia unor rezultate vizibile imediat.

Servicii

Salonul, cu aspect de boutique de infrumusetare, a fost amenajat de arhitecti profesionisti, cu experienta in domeniul beauty. Spatiul, o imbinare armonioasa intre clasic si ultra modern, a fost conceput functional pentru ca toti clientii care aleg salonul sa isi gaseasca nu numai serviciile de infrumusetare dorite, la cele mai inalte standarde, dar sa plece cu o stare de bine. Aceasta fiindca proprietarii salonului considera ca frumusetea este o calatorie continua, in care calatorii, fiecare dintre noi, trebuie sa o parcurga cu bucurie.

In salonul ce se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 100 mp, salonul oficial ofera serviciile traditionale de infrumusetare: coafor- frizerie, cosmetica si manichiura-pedichiura.Toate departamentele salonului sunt echipate cu cele mai noi instrumente din domeniu si, mai ales, cu produsele de ultima generatie din domeniul infrumusetarii.

Hairstyle

Cele doua posturi de coafor-frizerie, aflate chiar in zona principala a salonului, sunt dotate cu instrumentar de de ultima ora in domeniu. Produsele de stilizare de la Farouk, gama CHI, sau Label. M pun in valoare look-ul clientilor, in acelasi timp, protejandu-le sanatatea, gratie tehnologiilor avansate si a formulelor sarace in ingrediente chimice nocive.

Intrucat personalul este cel care aduce plus valoare serviciilor, echipa de stilisti, Alex si Andrei, isi pun in lucru tehnica si creativitatea pentru fericirea fiecarui client care alege sa isi stilizeze parul sau sa isi schimbe look-ul la Jovial.

Cosmetica

Zona de cosmetica este dotata cu echipamente clasice, de ultima generatie. Secretul eficientei tratamentelor cosmetice care se fac la Jovial sta in calitatea produselor profesionale dermatocosmetice Bruno Vassari si brand-ul organic Pevonia, marca aleasa chiar de vedetele de la Hollywood. Dincolo de acestea, rezultatele vizibile de intinerire si infrumusetare este dat de modul in care echipa, Maria si Valentina, imbina maiestria cunoasterii meseriei cu pasiunea pentru lucrul bine facut.

Manichiura si pedichiura

Infrumusetarea este o arta, iar in departamentul de manichiura-pedichiura aceasta arta este pusa in valoare de lacuri inovative, semi-permanente sau clasice, produse de renumita marca CND, oja care nu numai ca nu afecteaza sanatatea unghiei, dimpotriva, au efecte de tratament.

Produse

Plecand de la premisa initiala, cel mai bun pentru clientii Jovial, reprezentantii salonului au ales sa foloseasca in salon produse cosmetice care fac diferenta an rezultate. Astfel, au ales pentru stilizarea si ingrijirea parului marcile CHI si Label.M, pentru tratamente cosmetice si faciale marcile Bruno Vassari si Pevonia, iar pentru Manichiura pedichiura marca Shellac.

Intrucat la fiecare departament am subliniat linia de produse pe care Jovial o foloseste in salon, vom furniza detalii suplimentare, aratand cum acestea lucreaza in beneficiul clientilor Jovial.

CHI
Este un produs al marcii Farouk Systems, gama de produse CHI fiind varianta non agresiva pentru vopsirea si ingrijirea parului. Este important de stiut ca vopseaua de par CHI nu contin amoniac sau PPD.

Produsele de ingrijire si stilizare a parului CHI sunt folosite de vedete sau stilistii recreeaza cu ajutorul produselor coafuri ale unor starurilor precum Rihana, Miss Univers 2015 (Paulina Vega), Megan Fox, Jessica Alba si alte nume importante din lumea larga a show business-ului mondial.

LABEL.M

Label.M este declarat drept produsul oficial al London Fashion Week si este folosit in saloanele Tony&Guy. Astfel, ajungem din nou la staruri si vedete, la cele londoneze.

BRUNO VASSARI

Marca Bruno Vassari este faimoasa pentru produsele inovative, cu ingrediente naturale active si produse care au efecte imediate. Spre exemplu in timp ce Kianti aduce beneficiile vinului in frumusetea corporala, gama Active Cell are efecte instantanee si pe termen lung de intinerire a tenului.

PEVONIA

Inovative, naturale si absolut eficiente, tratamentele cosmetice de la Pevonia aduc in procedura de infrumusetare un plus de prospetime.

Gama de produse Pevonia, folosita in salonul Jovial, se adreseaza doamnelor care isi doresc ca in procedurile de infrumusetare sa foloseasca ingrediente exclusiviste, 100% naturale si eficiente.

Produsele Pevonia sunt folosite cu succes in tratamente antiaging, intretinere faciala si corporala.

Situat in centrul capitalei, salonul Jovial se adreseaza tuturor celor care isi doresc servicii de infrumusetare superioare, in care calitatea produselor premium se imbina cu profesionalismul echipei.

Salonul se adreseaza tuturor celor care pun pret pe frumusete si care stiu ca frumusetea are un pret.
Prin ce se diferentiaza Jovial Salon

Salonul Jovial se diferentiaza prin abordarea profesionista prin care trateaza fiecare client in parte ca pe o vedeta. Serviciile sunt personalizate pentru fiecare client in parte.

Salonul pune la dispozitia clientilor servicii individuale coafor, cosmetica manichiura, dar in egala masura a intocmit pachete combinate ale celor trei segmente pentru persoanele care aleg infrumusetarea ca un proces continuu.

Produsele exclusiviste, personalul profesionist, dar in egala masura prietenos, atmosfera primitoare si abordarea personalizata sunt diferentele prin care Jovial isi propune sa faca din fiecare client al salonului un star.

Va asteptam cu drag!

Pentru programari sunati la 0748149599.


Kudika
18 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.