Setari Cookie-uri

Rasfatul tenului

Rasfata-ti tenul cu apa termala!

Tenul este una dintre cele mai delicate si sensibile zone ale corpului, dar si cea mai expusa poluarii si stresului. Este si motivul pentru care trebuie sa ne luptam zilnic cu un proces de deshidratare mai mult sau mai putin vizibil, dar care, in mod cert, indiferent de intensitatea sa, se traduce intr-o tendinta de imbatranire prematura.

Raspunsul specialistilor la aceste probleme pe care nu le mai putem demult nega, este unul simplu si complex in acelasi timp: apa termala, apreciata pentru proprietatile ei calmante si antiiritante, pentru efectul ei decongestionant, detoxifiant, purifiant, regenerator.

De ce simplu? Pentru ca apa termala nu reprezinta vreo mare inventie, virtutile sale terapeutice fiind recunoscute din cele mai vechi timpuri. Sarurile minerale, elementul sau de baza, au un rol important in indepartarea impuritatilor tenului si regenerarea epidermei.

Si totusi complex...pentru ca din imbinarea terapiilor clasice cu cele moderne, folosind cei mai inovanti ingredienti cosmetici, a rezultat o combinatie de produse, de tratamente actuale.

Dermato-cosmeticele, al caror ingredient comun este apa termala, reprezinta un hibrid intre produsele cosmetice si cele medicale, fiind comercializate in farmacii si, uneori, prescrise chiar de dermatologi.

Desi francezii detin de departe suprematia, branduri precum Vichy, La Roche Posay, Avene sau RoC putandu-se lauda cu o experienta de zeci ani in domeniu, in urma cu doi ani a fost lansat pe piata un concurent pe masura, 100% romanesc, de care nu putem fi decat extrem de mandri - Ivatherm.

Produsele Ivatherm, realizate in colaborare cu Laboratoarele Carmain din Franta (tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmetica), imbina calitatile apei termo-minerale Herculane, ce provine din cea mai veche statiune balneara din Romania (Baile Herculane), cu cele ale unor compusi activi de ultima generatie.

Pentru a contracara efectele nocive ale soarelui, ale prafului, ale stresului, avem astazi sansa sa apelam la o gama variata de produse pe baza de apa termala, cele mai simple si mai usor de utilizat (intr-un cuvant cele mai accesibile) fiind chiar spary-urile cu apa termala. Nu sunt nici foarte scumpe, nici foarte pretentioase si se gasesc in orice farmacie, iar efectul este deosebit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.