Setari Cookie-uri

Rasfatul tenului

Rasfata-ti tenul cu apa termala!

Ar trebui sa ne intre in reflex ca, cel putin o data pe zi, sa ne rasfatam tenul cu o infuzie de sanatate si prospetime. Pulverizarea apei termale pe piele limiteaza vasodilatatia la cote de avarie, prevenind evenimentele neplacute aferente unei zile caniculare: ameteala, vedere incetosata, senzatia de vertij (prin irigarea insuficienta a urechii interne ), palpitatii, hipotensiune sau colaps.
Stiati ca...

Pielea, un organ complex si multistratificat:

- este cel mai mare organ al corpului uman, cu o suprafata de 1,5-2 mp;
- are o grosime variabila, in functie de solicitarile la care este expusa, intre 0,5-5 mm;
- greutatea sa reprezinta 15% din greutatea corpului;

Ivatherm - Spray Apa termala Herculane

Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila.

Indicatii: Piele sensibila si reactiva, piele imbatranita; Eritem solar; Reactii alergice; Acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig; Dermatoze inflamatorii; Dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras.

Proprietati: Bogata in minerale si oligoelemente indispensabile ( Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg). Are o mineralitate medie ( 2500 mg/l ), este izotonica respectand integritatea celulara a pielii. Are puternice proprietati antiinflamatorii, precum si proprietati cicatrizante si antiradicalare.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza pe piele un strat fin. Se lasa sa actioneze cateva minute, dupa care se tamponeaza usor.

Mod de prezentare: Spray 200 ml si Spray 100 ml

La Roche Posay- Spray Apa termala La Roche-Posay

Indicatii: Esentiala in ingrijirea pielii intolerante, calmeaza pielea iritata de factorii externi (soare, tratamente dermatologice, etc.) si contribuie la prevenirea imbatranirii cutanate. Asocierea unica a sarurilor minerale si a oligoelementelor, printre care si seleniul, confera apei termale La Roche Posay proprietati antioxidante si calmantedemonstrate stiintific. Poate fi utlizata atat de catre adulti cat si pentru ingrijirea pielii copiilor.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza in orice moment al zilei pentru a calma pielea sau dupa laptele demachiant (utilizata ca lotiune).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.