Setari Cookie-uri

Laserul bun la toate

In chirurgie laserul este utilizat inca din anii 1970. Fiind o adevarata revolutie in medicina estetica, astazi campul sau de actiune s-a extins considerabil. Epilarea ramane cu siguranta sfera sa predilecta de aplicare, dar laserul permite tratarea tuturor imperfectiunilor fetei si corpului: riduri, diverse probleme ale pielii, celulita.

Se constata ulterior o atenuare a culorii vergeturiloe si o ameliorare notabila a calitaii pielii, insa tehnologiile actuale nu permit inca disparitia lor completa.

Dintii

Din ce in ce mai accesibila, albirea dintilor nu mai este rezervata numai starurilor. Metode simple si rapide faciliteaza aparitia unui zambet stralucitor, aproape fara efecte secundare. Cu toate acestea, pentru conditii de securitate optime, numai un dentist este autorizat sa practice acest tip de interventie.
Ai grija sa treci in prealabil printr-un control dentar.

Cum se procedeaza?

O pasta realizata din microcristale se intinde mai intai pe toata suprafata dintilor. Fascicolul laserului va genera o crestere a temperaturii cu in jur de 8۫ C si va activa cristalele care vor da stralucire dintilor. Tehnica se va dovedi totusi dureroasa pentru persoanele sensibile la cald si rece. Dupa interventie te vei confrunta cu o usoara senzatie de jena la nivelul gingiilor sau dintilor, care poate persist 2-3 zile. Este recomandat sa eviti cafeaua, ceaiul, tigarile..pe scurt, tot ceea ce este pasibil sa-ti provoace noi pete la nivelul dintilor. Rezultatul este insa unul spectacular si imediat. Dintii isi vor regasi albul natural si vor fi cu-adevarat sclipitori. Costul unei sedinte variaza intre 400 si 600 €.



Un articol de Ana Maria Tatu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.