Setari Cookie-uri

Sarea de baie

Atunci cand te simti coplesita de stres si oboseala sau cand simti ca ai nevoie de o binemeritata sedinta spa, solutia este mai simpla si mai comoda decat v-ati imagina: o baie relaxanta, in liniste sau pe ritmuri suave, in lumina difuza a lumanarilor...si ingredientul secret - sarea de baie.

Butterfly Ball- sare de baie de la Lush Fresh Handmade Cosmetics cu iasomie , ylang-ylang si albastrita. Parfumul de caprifoi al Butterfly Ball este inchis intr-o biluta Ballistic roz, din dou jumatati, cu petale de albastrita, nemtisor si iasomie. O data pusa in apa, din ea ies fluturasi stralucitori la suprafata.

Sare de baie Sugar Rush

Sugar Rush- sare de baie de la Lush Fresh Handmade Cosmetics cu ulei de lamaie, tamaie si neroli. Nu te poti trezi dimineata nici dupa doua cesti de espresso? Lush iti da solutia: Sugar Rush a fost special conceputa pentru a te trezi din somn, prin amestecul de mirodenii stimulante si fructe revigorante, care vor amplifica efectul baii.

Sare de baie Youki-hi

Youki-hi este numele uneia dintre cele mai frumoase trei femei din lume,din toate timpurile conform traditiei japoneze.Are un parfum senzual de iasomie( preferatul ei), culaorea piersicii si este decorata regeste cu straluciri aurii si sare de mare.



Sare de baie efervescenta


Sex Bomb - sare de baie efervescenta. Ca sa-i sporim aerul de mister, pastram secretul asupra unui ingredient care inmoaie apa si-ti lasa pielea extrem de catifelata. Reputatia sa de best-seller a fost insa consolidata de cel mai sexy amestec de esente din istoria LUSH: mosc, iasomie si ylang-ylang. Pe cei care nu cunosc efectul afrodiziac al acestor plante ii sfatuim sa poarte intr-o seara numai Sex Bomb (nu pe strada).

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid citric, lapte de soia, mosc sintetic, iasomie, ulei de salvie, ylang yang, parfum, dioxid de titaniu, floare din hartie de orez.

Sare de baie efervescenta

Lush Puddy Holly - sare de baie efervescenta. Arata si miroase ca o budinca, dar sfaraie ca un spumant de baie condimentat. Uleiurile sale volatile, parfumate si relaxante de trandafiri, cuisoare si lamaie, te fac sa te simti din nou bine dupa timpul petrecut afara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.