Setari Cookie-uri

Sarea de baie

Atunci cand te simti coplesita de stres si oboseala sau cand simti ca ai nevoie de o binemeritata sedinta spa, solutia este mai simpla si mai comoda decat v-ati imagina: o baie relaxanta, in liniste sau pe ritmuri suave, in lumina difuza a lumanarilor...si ingredientul secret - sarea de baie.

Aroma Art:

Bile de baie (Pepene, Grepfrut, Capsuni, Caisa, Liliac)

Bucura-te de magia unei bai calde si aromate. Te va ajuta sa te relaxezi si sa te linistesti dupa o zi tensionata plina de stres si agitatie. Dupa baie, pielea ta va deveni atat de matasoasa, de neteda si inmiresmata incat te vei simti dusa intr-o lume a basmului. Creeaza un paradis al aromelor in baia ta! Produsul este disponibil in farmacii.

Sare de mare exfolianta

Rasfata-te cu aceasta combinatie din sare de mare, miere, ceara de albine, avocado si ulei din sambure de piersica, unt african de Shea si unt de cacao. Amestecul exfoliaza celulele moarte, catifeleaza si hraneste pielea, intensifica regenearea pielii, imbunatateste circulatia si intareste vasele sanguine. Mierea tonifica pielea, creste elasticitatea si amelioreaza ridurile, lasand o piele matasoasa. Produsul este disponibil in farmacii.

Sare de mare exfolianta - anticelulita

Exfoliantul 100% natural indeparteaza celulele moarte care impiedica respiratia corespunzatoare a pielii si o pregateste pentru produsele de ingrijire. In plus, sarea de mare intensifica intens procesele metabolice. Gratie ingresientelor sale exfoliante, curata pielea, o catifeleaza, ii reface elasticitatea si stimuleaza regenerarea. Produsul este disponibil in farmacii.

Sare de baie (Rose Petal, Breeze, Honey Plum)

O baie calda cu sare de mare creeaza atmosfera perfecta pentru relaxare si influenteaza benefic intregul corp. Sarea de mare intensifica procesele metabolice, stimuleaza eliberarea toxinelor si protejeaza pielea de influentele vatamatoare ale mediului inconjurator. Ajuta la relaxare, imbunatateste circulatia sanguina, stimuleaza curatirea organismuloui de deseuri si toxine, regenereaza pielea si reda vitalitatea. Produsul este disponibil in farmacii.

Un articol de Silvia Nistor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.