Setari Cookie-uri

(P) Vrei sa slabesti rapid?

Endermologia este minunea care face posibila scaderea rapida atat in greutate, cat si in centimetri.

Endermologia este minunea care face posibila scaderea rapida atat in greutate, cat si in centimetri.

In cele ce urmeaza ne face placere sa va prezentam aparatul de endermologie 'DERMO-ULTRAFIT>>. Facand parte din noua generatie de aparate de inalta tehnologie, DERMO-ULTRALIFT imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Fiind un aparat creat in spiritul endermologiei, nu face echimoze si NU DOARE!

Vacuumarea este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Citește și:
Este un aparat usor de utilizat, cu programe variate si functii menite sa rezolve toate problemele de estetica ale corpului: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale. Totodata, cu acest tip de aparat se pot executa liftarea si diminuarea totala a “barbiei duble” (inestetica gusa)..

Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a reteniei de apa si o stare de bine de invidiat.

Sa nu uitam ca o caracteristica moderna a femeii perfecte este si un bust generos. VACUUM DERMO-ULTRAFIT detine si accesorii pentru tratamente de tonifiere si marire bust. Cupele pentru acest tip de tratament sunt de dimensiuni diverse si au, pe langa functia de aspiratie, si una de vibromasaj, conferind un plus de valoare tratamentului.

VACUUM DERMO ULTRAFIT - prezinta linii atipice, sofisticate, intr-un design compozitional demn de creativitatea italiana ascunde o alta tehnologie revolutionara in endermologie: sistemul P.P.P.Ce aduce DERMO ULTRAFIT nou este alternanta perioadelor de presiune: succesiunea Presiune negativa (vacuum) - Pauza - Presiune pozitiva (compresie) stimuleaza limfodrenajul creand efectul de defibrozare si de imprastiere a microgranulelor celulitice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.