Setari Cookie-uri

(P) Vrei sa slabesti rapid?

Endermologia este minunea care face posibila scaderea rapida atat in greutate, cat si in centimetri.

Sedintele de endermologie se pot combina cu succes cu impachetarile la termocuverta sau tunel cu infrarosii, putandu-se opta pentru urmatoarele pachete, care contin impachetari cu tehnologie Gerard:

- Crema pentru slabit drenanta Snelling cu efect de subtiere are ca scop reducerea grasimii ce nu dispare prin exercitii fizice si diete drastice. Modeleaza corpul, imbunatateste circulatia limfatica, stimuleaza drenajul lichidului, face tesutul suplu si compact.

- Gelul marin cu spirulina are proprietati remarcabile anticelulitice si de slabit, fiind bogat in ingredienti activi, spirulina fiind o alga marina cu actiune intensiva, stimulatoare a metabolismului celulelor adipoase.

- Impachetarile RIVITALING impotriva celulitei si a vergeturilor au efect de fermitate si elasticizant.

Combinand tratamentele intre ele, rezultatele sunt vizibile, rapide, de lunga durata.

Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat. Vizeaza celulita, actionand asupra tesutului conjunctiv hipodermic si ajuta la eliminarea toxinelor, care sunt prezente in zona afectata. Astfel, se stimuleaza schimburile celulare si se mobilizeaza gelul conjuctiv pentru a restabili moliciunea si pentru a invinge aspectul de coaja de portocala al pielii, reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul epidermei, vacuum-ul realizeaza o exfoliere fina eliminand astfel celulele moarte si restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Rezultate imediate, dupa o terapie completa (12 sedinte) cu DERMO-ULTRALIFT
- scadere in centimetrii 7,8 - 12 cm dupa un singur tratament;
- spargerea nodulilor celulitici;
- scaderea unui grad de celulita/ tratament complex.

Beneficii

Prin adancimea la care lucreaza, DERMO-ULTRALIFT reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

Recomandari

In toate tipurile de celulita - fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I - IV; in tratarea/ ameliorarea obezitatii; reda fermitate pielii.

Va asteptam cu drag,
Perfect Contur

021/322 32 40
0723 997 163
www.perfectcontur.ro
office@perfectcontur.ro
Adresa: Strada Octavian Goga nr 6, Bloc M25, Sc3,et2,ap60,interfon *2002 - zona Pta Unirii
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.