Setari Cookie-uri

Masca naturala pentru un ten neted

Mastile naturale reprezinta o modalitate simpla de a ne ingriji tenul si de a combate semnele de imbatranire.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Ti s-a intamplat sa te intorci de la cumparaturi, sa duci banana in baie si sa pui pasta de dinti in frigider? Probabil ca da. Probabil ca ai pus-o pe seama oboselii cand, de fapt, subconstientul ti-a dat un semn. Multe dintre fructele si legumele pe care le punem in frigider isi pot gasi locul in baie, atunci cand le folosim pentru fel de fel masti care sa ne hidrateze pielea sau sa hraneasca parul.

masca naturala Foto: mayura benjarattanapakee, Shutterstock

Mastile naturale reprezinta o modalitate simpla de a ne ingriji tenul si de a combate semnele de imbatranire. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea noastra isi pierde elasticitatea din cauza deshidratarii si pierderii colagenului. Desigur, exista o multime de retele de masti pentru fata de tip home-made care pretind ca pot rezolva orice problema, de la disparitia acneei, la stergerea ridurilor fine si eliminarea ridurilor punctele negre, dar aceasta de fapt, face ceea ce spune. Aceasta masca are rezultatul scontat pentru ca a fost testata de mine si de pritenele mele.

Citește și:

Beneficiile - o piele mai neteda si disparitia ridurilor fine, sunt vizible dupa doar cateva zile. Iar ingredientele de care ai nevoie sa gasesc probabil in frigiderul tau iar daca nu, le poti procura usor. Este vorba despre banane, rosii si gel de Aloe Vera.

Compozitie:

  • 1 banana coapta
  • 1 rosie coapta de dimensiune medie
  • 1 Lingurita de gel de Aloe Vera

Mod de preparare:

Se decojeste banana copata si se taie pulpa in bucati mici. Se pune intr-un castron.

Inainte sa te grabesti sa arunci coaja la gunoi, iata un mic sfat. Daca ai cosuri pe piele, ia o bucatica de coaja de banana. Zdrobeste-o si aplica sucul pe comedon.

Indeparteaza semintele din rosie si stoarce sucul din pulpa ramasa. Adauga doua lingurite de suc peste bucatile de banane. Adauga o I lingurita de gel de Aloe Vera si amesteca pana cand obtii o pasta groasa.

Mod de aplicare:

Aplica pasta pe fata inclusiv pe conturul ochilor, si las-o sa actioneze timp de 25-30 de minute. Dupa scurgerea acestui timp, clateste cu apa sau un sapun delicat. Evita orice produse care contin alcool pentru ca acesta ususca pielea.

Citește și:

Foto prima pagina: alvibone, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.