Setari Cookie-uri

Ai incredere in tine?

Se stie foarte bine ca oamenii ne percep in modul in care ne percepem fiecare in parte. Nimeni nu va crede ca suntem persoane increzatoare daca la fiecare pas privim in pamant sau in momentul in care cineva intra in discutie cu noi ii evitam in orice mod privirea.

Sutienul este un alt articol caruia trebuie sa-i acordam atentie. Anumite femei poarta lenjerie sexi tocmai pentru a se simti mult mai bine in propria piele. Indiferent de marimea bustului nostru, putem gasi un sutien care sa ni se potriveasca perfect si care sa ne avantajeze cat mai mult. Astfel, poarta sutiene care iti sustin bustul in mod optim, care ti se potrivesc atat in partea din fata, cat si in partea din spate.

Incaltamintea este, de asemenea, foarte importanta. Daca nu esti obisnuita sa porti pantofi cu toc inalt, vei avea un mers usor leganat in momentul in care ii vei incalta, dar orice lucru se invata. In orice caz, acestia te fac sa pari mai inalta, mai slaba si chiar mai atragatoare.

Un alt mod de a atrage atentia este sa porti bijuteriile potrivite fiecarei situatii. In timpul zilei bijuteriile colorate sunt de mare efect, dar tine cont de faptul ca, in momentul in care porti cercei mai mari, evidenti, nu trebuie sa porti nimic la gat si invers. Orice lucru frumos, de bun gust, atrage atentia intr-un mod pozitiv.

Culorile

Daca dorim sa ne imbracam in totalitate in negru e ok, pentru ca negrul subtiaza. Dar in momentul in care te hotarasti sa porti si culori mai tari, mesajul pe care il transmiti celor din jur este acela ca nu iti este teama sa fii remarcata. Anumite culori si imprimeuri pot distrage atentia de la anumite parti ale corpului pe care le consideri “o problema” sau le pot masca, astfel incat sa fii mult mai increzatoare. Nu te sfii sa combini culorile.

Un tricou portocaliu poate reprezenta uneori prea mult pentru tine, dar creaza-ti un look proaspat combinandu-l cu un alt articol, ciocolatiu, spre exemplu, cum ar fi o pereche de pantaloni sau o jacheta. De asemenea, incearca sa porti roz in combinatie cu gri sau maro, culori care ii vor diminua intensitatea. Dungile plasate in zonele potrivite te pot ajuta foarte mult. Spre exemplu pot crea iluzia unui bust mai proeminent, iar in momentul in care porti dungi verticale vei crea senzatia unei siluete mai inalte. Persoanele scunde sunt mult mai avantajate de imprimeurile mici, nu foarte evidente.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.