Setari Cookie-uri

Ai incredere in tine?

Se stie foarte bine ca oamenii ne percep in modul in care ne percepem fiecare in parte. Nimeni nu va crede ca suntem persoane increzatoare daca la fiecare pas privim in pamant sau in momentul in care cineva intra in discutie cu noi ii evitam in orice mod privirea.

Ingrijire personala

Modul in care ceilalti te privesc este enorm de mult influentat de felul in care te ingrijesti. Astfel, faptul ca ai cheltuit foarte multi bani pe o anumita vestimentatie nu va mai conta in momentul in care cei din jur va vor remarca unghiile neingrijite, radacinile nevopsite ori sprancenele nepensate. Indiferent ca vrei o manichiura speciala sau una normala, este foarte important ca unghiile si cuticulele tale sa fie mereu ingrijite, sa aiba un aspect curat.

In ceea ce priveste parul, este uimitor cat de schimbata pari in momentul in care iti reimprospatezi culoarea, sau cand iti tunzi varfurile care, la randul lor, creeaza senzatia unui par neingrijit, ars.

Sprancenele sunt si ele foarte importante, intrucat ne incadreaza fata. Nu se spune degeaba ca in momentul in care te pensezi in graba risti sa faci o greseala care nu poate fi indreptata foarte usor. Cel mai bine este sa apelezi la un specialist care va sti sa te penseze in concordanta cu forma fetei.

De asemenea, nu uita de dantura. Un zambet stralucitor inseamna foarte mult, te vei simti minunat, vei avea incredere in tine si vei zambi mai des. Acesta este primul semn ca esti o persoana comunicativa si multumita de felul in care arati.

Un articol de Loredana Toma
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.