Setari Cookie-uri

(P)Tratamente soc impotriva celulitei

Niciodata nu este prea tarziu sa incepem o terapie anticelulitica si de remodelare corporala…Slabirea intensiva, remodelarea corporala si atenuarea celulitei sunt strans legate intre ele, asa incat, orice centimetru pierdut din circumferinta corpului conduce la o diminuare a celulitei...

In acest caz trebuie sa apelam la tehnici de remodelare si slabire localizata combinate, tehnici care sa ajute la drenarea imediata a apei inflitrate in tesutul conjunctiv-drenaj limfatic, electrostimulare la tunelul cu raze infrarosii, terapii cu ultrasunete, drenaj limfatic efectuat manual, infasari la rece –dupa metoda WienerKosmetikum-o metoda extrem de apreciata in Europa, terapii « cald-rece », masaj anticelulitic.

**Celulita dura sau compacta:este caracterizata prin grupari compacte (pernute), putin mobile, care apaar in general la persoanele viguroase, solide.

Pielea pernutelor este dura, putin mobila, si greu de pliat ;epiderma in schimb este subtire si transparenta , de o culoare violacee adesea, care in zonele supuse unei tensiuni superficiale, anunta viitoarele striatii.Palparea pielii poate sa provoace o senzatie de furnicatura sau de durere.

**Celulita fibroasa :evolutii de tip sclerotic a altor tipuri de celulita, in special cea dura. Medicul o recunoaste dupa consistenta accentuata la palpare.

Aceste ultimile doua tipuri de celulita se pot ameliora si diminua , numai cu terapii puternice, terapii soc, dezvoltate in laboratoare specializate in acest domeniu , care se plaseaza pe linia de granita dintre estetica corporala si chirurgia plastica.

Unul dintre aceste tratamente este tehnologia WienerKosmetikum, dezvoltata de Doctorul Georg Dolenski. Rezultatele acestui tratament: de la 1 la 4 si chiar 5 cm pierduti la prima sedinta!Acest rezultat vi-l garantam 100%..Dupa un tratament de 10-12 sedinte, puteti purta haine cu doua numere mai mici , aspectul pielii va fi mult imbunatatit, putand vorbi de o diminuare a celulitei cu 1 grad/tratament de 12 sedinte.
Kudika
12 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.