Articol sustinut de
noul Gel de Subtiere si Remodelare de la NIVEA


In urma cu o saptamana va detaliam modificarile care se produc in metabolismul uman in pragul varstei de 30 de ani, ajungand la concluzia ca principalii factori vinovati de acumularea depozitelor adipoase sunt stilul de viata sedentar, alimentatia nesatoasa, dar si factorii naturali care determina imbatranirea fiziologica.
Ingrijire si parfum delicat cu lotiunile hidratante sub dus de la NIVEA

Natura, insa, nu este impotriva noastra. Aceasta a fost intotdeauna un aliat al omului si a pus permanent la dispozitia noastra toate elementele necesare sanatatii, dar si frumusetii. Intre aliatii de seama ai “tineretii fara batranetete” se numara si ceaiul alb si anasonul.

Ceaiul a fost descoperit in China, acum mai bine de 4000 de ani, iar popularitatea acestuia s-a raspandit rapid depasind limitele continentului. Proprietatile sale organoleptice l-au urcat rapid in topul preferintelor oamenilor si a ramas la loc de cinste si in ziua de azi. Intre toate tipurile de ceai, cel alb este deosebit de pretuit din nenumarate motive.

In primul rand pentru ca este deosebit de rar. Ceaiul alb este obtinut prin uscarea la soare a mugurilor si frunzelor unei plante rare numita Camellia sinensis, supranumita si “spranceana zeului longevitatii’.

In al doilea rand pentru ca ceaiul alb are proprietati antibacteriene deosebite. Un studiu realizat de Universitatea Pace din New York a aratat ca ceaiul alb distruge pana la 80% din majoritatea speciilor de virusi si bacterii. In plus, aceasta planta are proprietati antioxidante iesite din comun, reusind sa combata efectul radicalilor liberi asupra organismului.

Anasonul: beneficiile unei surse de sanatate de pe taramuri exotice
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: