Setari Cookie-uri

De ce isi doresc femeile sani mai mari?

Suntem curiosi!!! Aceasta trasatura ne-a determinat sa incercam de fiecare data sa aflam ce anume va doriti cel mai mult. Am aflat asadar ca toate femeile isi doresc sa fie frumoase, sa se simta bine in corpul lor si ca infatisarea le da incredere in fortele proprii. A luat nastere din acest motivul concursul despre care cu siguranta ai aflat: Te simti bine in sanii tai? Iti dam astfel ocazia de a castiga o operatie de marire a sanilor in valoare de 5000 euro, oferita de ProEstetica.

Sani mici = Complex mare

Pentru a ma simti bine in pielea mea fara sa mai sufar de acest complex, pentru a ma simti implinita, pentru a-mi indeplini un vis de cativa ani buni, pentru a-mi face sotul fericit....

Frumoasa pentru Iubi!

Imi doresc ca sanii mei sa mie mai voluptosi si mai bine conturati. Vreau ca in cel mai frumos moment din viata mea, cel in care voi fi mireasa, toamna aceasta, sa fiu multumita de marimea sanilor si sa nu ma mai simt complexata. Imi doresc o rochie decoltata cu care sa am ce arata.

Asa viata, asa piept!

Frumoasa pentru ca iubesc! Pentru ca sunt iubita. Pentru ca in bratele lui totul e perfect. Pentru ca zambesc de cate ori ma gandesc la puterea mea de viata. O femeie frumoasa are incredere in fortele proprii ,emana eleganta prin toti porii si iubeste depasind barierele imaginatiei. Ma simt bine in pielea mea, dar se simte nevoia unui imbunatatiri menite sa ma puna in valoare mai mult! Asa ca...ajutati-ma va rog, sa iau viata in piept mai cu usurinta!

Ajutati-ma sa ma simt femeie!

Pot spune ca sunt fericita ca si mama si sotie dar nu ma simt femeie, cauza fiind sanii.Toata viata am suferit pentrru ca am sanii aproape inexistenti. Am fost si sunt foarte complexata, simt ca nu sunt femeie in adevaratul sens. O marire a sanilor mi-ar da o mare incredere in mine. As fi cea mai fericita femeie din aceasta lume! De cele mai multe ori evit sa ma afisez in costum de baie din cauza privirilor ironice si glumelor de prost gust. Imi doresc sa vina ziua aceea cand voi fi cea mai fericita sa pot defila la mare, la plaja in costum de baie sau sa port un decolteu generos. Aceasta este povestea mea! Ajutati-ma sa ma simt femeie!

Daca iti da… inima…

Daca natura nu a fost prea generoasa cu mine fiti voi mai darnici... ;))

marire sani Cea mai “buna”

Nu am facut o obsesie din dorinta de a avea sanii mai mari, pentru ca stiu ca daca vreau, se poate... Sunt o persoana optimista, vesela, dar, in acelasi timp, cu picioarele pe pamant. Am postat aceasta poza deoarece eram fericita in acel moment, alaturi de iubitul meu si vreau sa se stie ca poti fii happy si daca nu ai sanii Pamelei Anderson (care, by the way, nu-mi plac)! Succes tuturor & cea mai buna sa.. devina si mai buna! ;)

Vreau si eu sanii mei!

Doamne cate am mai incercat ca sa imi maresc sanii... pastile... masaje ...Mi se intampla de foarte multe ori sa nu ma simt bine in pielea mea... sani( e prea mult spus ) mici ... micuta de statura ....un nas mai maricel :P salvati -mi prietenii ca i-am innebunit ca vreau sani... parca e facut de sus ca toate prietenele mele au sani si m-am saturat de cat i-am pipai (sa nu intelegeti gresit ) VREAU SI EU SANII MEI ..:(( cand alerg sa simt ca se misca ceva sus, jos, sa pot sa imi iua ce lenjerie vreau eu... m-am saturat sa astept sa se inventeze cupa cu minus :P m-am saturat sa visez la bluze decoltate AJUTORRRRRR

Nu si-au dat drumul

Sanii reprezinta cel mai bine feminitatea, indiferent de marime sau forma. Unele au norocul de a le fi daruit natura sani asa cum si-au dorit, altele insa nu... dar totutsi mai avem o alta optiune! Niciodata nu am avut sanii mari, chiar din contra, dar mereu aveam speranta ca poate, poate isi "vor da drumul" intr-o zi, dar nu a fost asa. Implantul pot sa zic ca este dorinta care o data implinita, stiu ca ar avea un efect vizibil asupra mea: nu numai ca m-as simti mult mai bine in pielea mea, dar as capata mai multa incredere in mine si bineinteles ca m-as simti mai femeie si de ce nu, mai frumoasa.

marire sani Cea mai modesta cititoare

Cineva mi-a spus ca daca as avea sani mai mari as fi perfecta. In cazul asta, as vrea sa fiu perfecta.

Vreau si eu ceva mai mare!

Vreau si eu ceva mai mare pentru a atrage barbatii.

Secretul seductiei

"Nimic nu mi se pare mai seducator decat o femeie bruneta, suficient de viciata, vag parfumata cu Opium, purtand o rochie costisitoare de seara" (Maurice Munteanu)

Apa sfintita nu da roade

Scoate pieptul inainte!!! Care piept?????? :(( ( apa sfintita nu da roade )
P.S. m-am saturat sa faca surorile mele in fiecare zi glume pe seama sanilor mei ( ele avand sani )



Kudika
27 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.