(P)Machiajul permanent

uzele perfect conturate, ochii pusi in valoare, sprancenele creionate impecabil? Asa ti-ai dori sa arati tot timpul dar nici una dintre noi nu are nici timpul si nici dexteritatea necesara pentru a fi mereu aranjata asa cum ar vrea... Nu pana sa apara machiajul permanent. Acum ai solutia pe care ai asteptat-o pentru a fi frumoasa fara farduri, poti uita de grija creionului ntins la ochi si a rujului care nu rezista pe buze.

Buzele perfect conturate, ochii pusi in valoare, sprancenele creionate impecabil? Asa ti-ai dori sa arati tot timpul dar nici una dintre noi nu are nici timpul si nici dexteritatea necesara pentru a fi mereu aranjata asa cum ar vrea... Nu pana sa apara machiajul permanent. Acum ai solutia pe care ai asteptat-o pentru a fi frumoasa fara farduri, poti uita de grija creionului intins la ochi si a rujului care nu rezista pe buze.

Machiaj permanent buze

Inca din Antichitate buzele au fost considerate un simbol al feminitatii si al senzualitatii, au fost mereu puse in valoare si marcate in operele de arta.

Dar ce te faci daca natura nu te-a inzestrat cu buze de zeita?

Cum te-am obisnuit deja, noi avem solutia: machiajul permanent al buzelor. Mai exact, la SlimArt poti alege sa dai o forma buzelor in cazul in care nu sunt bine conturate sau poti sa “truchezi” natura si sa adaugi un contur exterior buzelor tale pentru a le face mai pline.

Iar daca nu esti multumita de culoarea lor, machiajul permanent al buzelor iti poate oferi trandafiriul despre care ai citit in toate cartile de dragoste. Iar ca sa fii cu adevarat convinsa trebuie sa subliniem ceea ce era deja evident, odata machiata permanent poti sa iti saruti iubitul in voie fara a-ti mai fi teama ca ii lasi ruj pe buze si nu mai trebuie sa iti faci griji ca iti vei pata hainele preferate.


Kudika
13 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri