De cate ori nu ti-ai zis Gata! Ma apuc de slabit? Si de cate ori nu ai renuntat din o mie de motive: in concediu nu poti sa tii dieta, nu ai timp, nu ai chef, felia de pizza pare irezistibila...

Daca doriti sa slabiti rapid, va punem la dispozitie un tratament inovator care, spre bucuria tuturor clientelor noastre, va poate ajuta sa va diminuati dimensiunile considerabil. Aceasta terapie se plaseaza la granita dintre estetica corporala si chirurgia plastica.

Rezultatele acestui tratament: de la 1 la 4 si chiar 5 cm pierduti la prima sedinta! Rezultatele sunt deja demonstrate in fata clientelor noastre. Dupa un tratament de 10-12 sedinte, puteti purta haine cu doua numere mai mici, aspectul pielii va fi mult imbunatatit, putand vorbi de o diminuare a celulitei cu 1 grad/ dupa un tratament de 12 sedinte. Acest tratament este considerat de catre specialisti “terapia care inlocuieste liposuctia”. FARA DURERE, FARA COMPLICATII, FARA BISTURIU !

3 CM REDUSI DE LA PRIMA SEDINTA !

Iata un exemplu, in care puteti observa cati centimetri se pot pierde dupa numai 45 minute de terapie.
Cote inainte si dupa terapie(45 minute):

Dra .Amalia - 23 ani - Bucuresti



Rezultatele sunt stabile si de durata, iar tratamentul este 100% natural.

Infasarea corpului dupa metoda Wienerkosmetikum este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapati de cativa centrimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor reziduurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.

Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor adipoase.

Esenta tratamentului:

Terapia aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice (100% naturale) continute de solutiile cu care infasam corpul, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensiva a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sangele are rolul de a transporta elementele nutritive, deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces.

In acest fel, prin metoda de slabire prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate se consuma datorita celor patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie, comparativ, de o cantitate de energie mult mai mica.

Printre succesele metodei, prin tratament adecvat, mentionam pielea care atârna si tesuturile moi, care in mare masura dispar in mod miraculos.

DOUA CONDITII IMPORTANTE PENTRU OBTINEREA EFECTULUI CORESPUNZATOR

• Cu 3-4 ore inainte de tratament nu se vor consuma mancaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi elementele nutritive din sânge si nu depunerile adipoase suplimentare.
• Sa consumam zilnic minim 2,5 L de lichide (sucuri vitaminizante fara zahar, apa minerala, ceaiuri). Sa nu consumam deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absoluta necesara, ca organismul sa poate arde in mod corespunzator grasimile suplimentare.

MECANISMUL PRODUSELOR WIENER KOSMETIKUM

Materialele si uleiurile eterice folosite in aromoterapia prin infasare provoaca la inceput o senzatie puternica de incalzire, care in aproximativ 20-30 de minute se transforma intr-o puternica senzatie de racire interna. La persoanele mai corpolente, acest efect se instaleaza abia dupa cca. 40 minute, deci pentru aceste persoane durata unei sedinte se prelungeste.

Corpul reactioneaza prima data la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca efect al racirii interne care se instaleaza dupa aceea, arderile grasimilor si a consumului de energie, se fac intr-o masura mai mare. Deci, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate.
Aceasta reactie se produce cu efect, doar atunci cand zona cu probleme este stransa cu fese imbibate cu substantele special pregatite in acest scop, cu uleiurile minerale, alge marine, scortisoara sau lotiuni aromate. Zonele astfel tratate, le acoperim si cu o folie, ca incalzirea initiala in urma “evaporarii” sa se transforme intr-o racire si mai pronuntata.

Pentru atingerea celei mai bune reactii ale corpului este important ca fasele imbibate sa le folosim macar pornind de la genunchi pana sub piept.

LA CINE SE POATE FOLOSI ACEST TRATAMENT?

Slabirea prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi (18 cm de scadere a burtii care atârna, nu este o raritate).

Salonul nostru recomanda combinarea a cel putin 10 infasari cu 5/6 sedinte de electrostimulare musculara sau saune uscate la tunelul cu raze infrarosii.

Va asteptam cu drag.....


Salonul PerfectContur
021 322 32 40
0765 635 346
0723 99 71 63
www.perfectcontur.ro
office@perfectcontur.ro
Adresa :Strada Octavian Goga nr. 6, Bloc M25, Sc. 3, et. 2, ap. 60, interfon *2002, zona Pta Unirii


  • Kudika

    Cât costă verigheta Gabrielei Prisăcariu? Alegerea a fot apreciată...

  • Kudika

     10 alimente care limitează simptomele neplăcute ale alergiilor de...

  • Kudika

    Simona Halep, victorie în scandalul de dopaj! TAS i-a redus...

  • Kudika

    CAMPANIA “STUDENT DE 10” RECOMPENSEAZĂ STUDENȚII CU REZULTATE...

  • Kudika

    DESCHIDEM ȘCOALA: proiectul care susține educația copiilor din...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...