Sa vorbim despre micile noastre obiceiuri sanatoase

Daca esti o persoana vesela, ar trebui sa stii ca rasul este o puternica arma antistres, iti imbunatateste memoria si te face sa fii mai alerta.

Esti iubitoare de cafea solubila si bei doua cani in fiecare zi? Cafeaua te ajuta sa rezisti mai bine la efortul fizic. Este chiar indicat sa savurezi o cana de cafea solubila inainte de a-ti incepe exercitiile fizice. De ce? Cafeaua previne oboseala musculara si iti ofera energia necesara pentru sport.

Cafeaua solubila contribuie si la necesarul zilnic de lichid de care are nevoie corpul tau pentru a fi tonifiat. O piele sanatoasa si ferma se poate mentine prin consumul moderat de 2-3 cani de cafea in fiecare zi.

Ai o silueta perfecta? Te-ai gandit vreodata ca si consumul de cafea solubila contribuie la mentinerea unui trup suplu? Cafeina determina o ardere mai rapida a caloriilor, astfel incat organismul tau va pierde in greutate, in scurt timp.

Lista este foarte lunga...si descoperi cu uimire cum cele mai usoare modalitati de a te ingriji pe tine sau corpul tau, micile placeri zilnice, iti imbunatatesc si infrumuseteaza viata.

Crezi ca tu ai ritualuri care te ajuta sa te mentii in forma? Spune-ne care sunt micile tale obiceiuri care iti fac viata mai frumoasa si mai sanatoasa.
  • Kudika

    Cum să tratați hernia de disc cu analgezice, exerciții sau alte...

  • Kudika

    Cum poți obține un chip întinerit fără lifting chirurgical?

  • Kudika

    Mihai Morar față în față cu omul care poate schimba lumea.   Cum...

  • Carmen Ioana Olteanu

    Interviu cu Alin Gălățescu după celebrarea geniului Salvador DALI...

  • Maria Crisan

    Interviu Impulse, campion la street-dance: Noi am fost realmente...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...