Va place sau nu, Sarbatorile bat la usa. Desigur, le asteptam toate cu drag, insa ne ingrozeste vechea problema: oare mai incap in rochia de Revelion? Voi reusi sa slabesc suficient cat sa pot purta ceva elegant/scurt/sexy? Vestea proasta este ca niciun kilogram nu va disparea de la sine. Vestea buna este ca v-am pregatit un concurs prin care va ajutam sa va recapatati silueta dorita. Incepem de pe acum cu pregatirile fiindca slabitul si remodelarea nu sunt minuni care se petrec peste noapte.

Voucherul cadou in valoare de 150 lei contine: o sedinta masaj de relaxare, o masca faciala tonifianta cu ginseng si o impachetare cu ciocolata


PARTICIPA ACUM!

Pasul 3: Asteapta sa afisam castigatorii sau programeaza-te direct la salonul EASY SHAPE fiindca acesta ofera tuturor cititoarelor Kudika o reducere de 10% pentru orice tratament in salon si 20% la contractarea unui abonament.

Tel.: 021 313 56 51 / Mobil: 0728 176 447
Str. Buzesti nr. 61, bl. A6, sc. A, et. 3, ap. 20, sector 1
(Piata Victoriei, intrarea de langa Gregory's)
www.easyshape.ro

Concursul se desfasoara in perioada 30 octombrie – 13 nov 2009
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.
Participantii care vor posta de mai multe ori raspunsul va intrebare nu vor avea mai multe sanse de castig, ci, dimpotriva, risca descalificarea.
Concursul este recomandat participantilor din Bucuresti dat fiind faptul ca locatia salonului unde se vor efectua tratamentele este in Bucuresti.


Despre salonul EASY SHAPE

EASY SHAPE este un salon de estetica si remodelare corporala, situat ultracentral, in Piata Victoriei, cu personal calificat si cu un program extins: de la 7:00 la 22:00 in cursul saptamanii si sambata, de la 9:00 la 14:00.

In atmosfera familiara si extrem de placuta a salonului, specialistele noastre vor stabili, impreuna cu tine, programul care ti se potriveste cel mai bine, in functie de cerintele tale.

Cu ajutorul muzicii suave, a mirosurilor de aromaterapie si a unei cesti de ceai, tratamentele si terapiile noastre te vor face sa arati si sa te simti de nota zece! Iti vei regasi silueta ideala si vei avea o stare de buna dispozitie de invidiat!

La EASY SHAPE gasesti aparatura de ultima generatie: ULTRALIPO SYSTEM, numit “miracol pentru silueta” deoarece reprezinta o alternativa la liposuctia chirurgicala, distrugand complet celulita si impiedicand reformarea ei. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni, non-invaziv si non-agresiv.
DERMOCEL EXPERT este cel mai nou si eficient aparat de masaj anticelulitic si de remodelare corporala, care ofera rezultate spectaculoase in eliminarea celulitei si a aspectului de coaja de portocala.

Terapia de ELECTROSTIMULARE elimina toate tipurile de celulita si intareste si tonifica musculatura.

Un alt tip de terapie extrem de placut e reprezentat de impachetari – cu namol, alge, ceai verde, struguri, ciocolata, guarana si cafea. Fiecare dintre ele aduce multe beneficii, de la eliminarea celulitei pana la activarea circulatiei si hidratarea pielii.

EASY SHAPE ofera si apreciatele servicii de masaj: de relaxare, tonifiere, terapeutic cervical, terapeutic spate, membre inferioare si reflexoterapie.

Tratamentele facile se regasesc si ele in oferta EASY SHAPE: de la liftingul facial pana la mastile cu spirulina, ginseng, caviar sau tratamentul pentru zona ochilor.

La EASY SHAPE gasesti si vouchere cadou pentru prietenele tale!

Te asteptam cu drag!
Contact:
Tel.: 021 313 56 51 / Mobil: 0728 176 447
Str. Buzesti nr. 61, bl. A6, sc. A, et. 3, ap. 20, sector 1
(Piaţa Victoriei, intrarea de langa Gregory's)
www.easyshape.ro




  • Kudika

    Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor: Îmi este de ajuns să...

  • Kudika

    Anamaria Prodan, invitat special într-o etapă cheie a emisiunii...

  • Kudika

    Ce echipă a fost eliminată de la America Express: Îmi e atât de...

  • Kudika

    Sânziana Negru nu ar mai repeta experiența America Express alături...

  • Kudika

    Iris de la Bravo, ai stil!, detalii din culisele emisiunii: Am...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...