(P)O diva a incercat pentru voi minunile Lumii Parfumelle Magnifique: 'M-am simtit comme une vraie parisienne'

Kudika
27 Noiembrie 2009

S-a lasat cu greu rapita, nestiind ce o asteapta. La final insa, avea sa spuna ca ziua de rasfat deplin oferita de Lenor Parfumelle a fost o surpriza extraordinara.

Intra aici pentru a vedea cine a fost aleasa! Ea a deschis pentru tine drumul prin lumile magice Lenor Parfumelle. Tu ii poti calca pe urme.

S-a lasat cu greu rapita, nestiind ce o asteapta. La final insa, avea sa spuna ca ziua de rasfat deplin oferita de Lenor Parfumelle a fost o surpriza extraordinara.

Aleasa, o actrita celebra din Bucuresti, a fost luata de-acasa de rapitorii Lenor Parfumelle intr-o zi mohorata de toamna. Inca de cand s-a urcat in masina si a mirosit o esarfa purtand mireasma proaspata a lui Lenor Parfumelle Magnifique - cel mai apropiat de personalitatea ei - actrita a simtit o senzatie de pace, de rasfat, de relaxare placuta.

"Este o aroma care te ajuta sa incepi sa simti bucuria de a trai", a spus ea, anticipand parca ce avea sa urmeze.
Primul loc in care rapita noastra a fost dusa a fost la un luxos salon SPA, unde a fost rasfatata intr-un mod parca special creat pentru diva din ea. A primit un tratament cosmetic ce presupune aplicarea de foite de aur pur pe intreg chipul.

"A fost minunat. M-am relaxat extraordinar. Este o surpriza grozava din partea Lenor Parfumelle", a spus actrita.

Pasionata de tratamente cosmetice, ea a adaugat, satisfacuta: "Auzisem de tratamentul cu foite de aur; mi se parea asa, un moft. Dar nu e asa! E incredibil! Rezultatele sunt vizibile chiar din prima clipa. E ceva ce as repeta".

Rasfatul a continuat cu o masa la un luxos restaurant bucurestean cu specific parizian, unde bucatari faimosi in intreaga lume i-au gatit preparate aidoma celor cu care se desfata protipendada Orasului Luminilor la ceas de sarbatoare.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri