Setari Cookie-uri

Atentie: Saloanele sub lupa

La inceputul lunii noiembrie Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si-a orientat atentia catre cabinetele de infrumusetare pentru a se asigura ca serviciile oferite de acestea sunt conforme cu standardele si legislatia in vigoare. Vestile primite de la acestia nu sunt tocmai bune pentru consumatoarele acestor servicii controlul ANPC-ului constatand in toata tara abateri de la regulament in cazul a 645 de operatori economici din 688 de operatori verificati.

In cazul in care observi nereguli de igiena intr-un salon de infrumusetare esti rugata sa contactezi Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului din zona in care unitatea isi desfasoara activitatea precum si Directia de sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii. In felul acesta te vei asigura ca drepturile tale in calitate de client sunt respectate.

Informatiile date de catre ANPC ne arata ca nu putem avea incredere ca furnizorii acestor servicii pun siguranta clientilor mai presus de profit. In conditiile acestea informarea consumatorului “de frumusete” e una dintre principalele modalitati prin care ne putem asigura ca serviciile pentru care platim uneori sume destul de mari se fac in conditii de maxima siguranta.



Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.